Saradnja sa BH Telecomom
0

Na bankomatima Raiffeisena odsad možete kupiti prepaid dopune

Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Raiffeisen banka i BH Telecom potpisali su danas ugovor o saradnji na projektu prodaje prepaid dopuna za mobitele na bankomatima ove banke, čime je proširena dosadašnja uspješna saradnja ove dvije kompanije.

"Današnje potpisivanje ugovora smatramo dobrim poslovnim potezom koji će biti realizovan na višestruko zadovoljstvo svih uključenih strana. Naši bankomati, osim svoje osnovne funkcije, dobili su i dodatnu funkcionalnost, što je u skladu sa našom strategijom da pratimo trendove na tržištu i potrebe naših klijenata, te tome prilagođavamo našu ponudu proizvoda i usluga", izjavio je Michael Müller, direktor Raiffeisen banke.

"BH Telecom sarađuje sa Raiffeisen bankom već dugo godina. Ovaj projekat je još jedan pokazatelj uspješnosti naše saradnje. Naši prepaid korisnici će sada praktično 24 sata dnevno moći dopuniti svoje računa na bakomatskoj mreži Raiffeisen banke i to bez ikakve dodatne naknade", izjavio je Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma.

"Naši bankomati, osim mogućnosti podizanja novca, daju mogućnost i kupovine dopuna za prepaid telefonske brojeve. Ovu mogućnost, pored vlasnika kartica u izdanju naše banke imaju i vlasnici svih drugih kartica i to bez ikakve naknade", izjavio je Karlheinz Dobnigg, član Uprave Raiffeisen banke za poslove sa stanovništvom.

"Poslovna politika kompanije jeste da omogući kvalitetnu uslugu korisnicima, koristeći se različitim metodama, a sve u cilju prepoznatljive tržišne ponude", istakako je Hamdo Katica, izvršni direktor za razvoj poslovanja.

Raiffeisen banka trenutno u svojoj mreži ima više od 180 bankomata na području Bosne i Hercegovine, sa tendencijom stalnog rasta broja istih. BH Telecom ima preko dva miliona korisnika i lider je na telekomunikacijskom tržištu u BIH.