Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvecu gresku u zivotu sam napravio sto sam kredit uzeo, samo da mi se rijestiti i nikad vise!
@Beže Kredit se diže da se kupi ili ulozi u nesto sro donosi lovu. Dobar ulog je recimo nekretnina jer donosi lovu najmom, otvaranje biznisa pa i kupovina vozila ako ce se rentati ili voziti kao taksi. Sve ostalo je suplja bez dna a raja dize kredite da vozi audije, BMW i da se ky...rci sa iphone i brendi odjecom.
Pa jel moguće da zamjenik ministra koristi budžet ministarstva za ličnu promociju. Ovo spadalo već mjesecima se naslikava po svojim budžetskim putovanjima dok niko i ne zna ko je ministar a kamoli zamjenik ministra. Da li postoji iko u novinarskoj industriji da istraži koliko ova budala troši budžetski novac za ličnu promociju?
Vidi ti njemu kosice i ofarbane bradice ma lutka
Svima puna usta toga da plate motaju rasti u svim sektorima sem politicarima ali kod nas sve kontra jer politicari imaju previse a do juce bili svi jad i bijeda pa sad boga ne vide i ispunjavaju zelje MMfu da im daju jos kredita.Nek MMf u svojim Drzavama smanji platu koje su 5 i vise outa vece nego kod nas
Ovo onaj sto mu se stima doktorat . Covjek nema zvanja ni refernce za ovo radno mjesto
Jel ovo Ramo Isak sa aliexpresa
Radim kod privatnika i plata mi je povecana 50 KM iza Corone i to je to,postujem nekom je vise ali kod privatnika se to slabo desava.Moj skolski drug iz srednje ima duplo vecu platu od mene i radi skoro duplo manje posla ,a kako,pa zato jer je zaposlen u kantonalnoj firmi i uslovi su mu odlicni plata u zadnjih 3 godine mu se povecala za 400KM,regres,godisnji 30 dana,stalni ugovor do penzije,bolovanje uzmes radi obicnog kaslja,uvedite ove uslove kod privatnika i narod nece ici vani.
Ne lazi jer ni jednoj kantonalnpj firmi radnicima nije povecana plata jedino sto ako radi u upravi tih firmi tu su sebi dizali platu a radnicima na terenu su dali dodatak na platu 100 maraka
SDP vazda kad je na vlasti uvijek je bilo povecanje troskova i nameta obicnim ljudima. Nikad nisu nista konkretno poduzeli za ekonomiju i vazda vaze i palamude
Samo na IN novine pitaj te radnice kolike su im plate ?? Jadno
Pozdravljamo, ako nista razmislja se u smjeru gradjana.
Bas razmislja i to tako sto na odgovor na pitanje o tome da je MMF trazio da ne rastu plate budzetlijama (bolje reci uhljebima u 80% slucajeva) on kaze da se ne slaze. Bas brine o gradjanima, ali samo onim stranacki povezanim. Znaci nikad ovi nece olaksati privredi i omoguciti da ova drzava krene naprijed. A zaduzivati se dalje sto on opravdava, bez ikakve perspektive za domacu privredu je samoubistvo iz zasjede.
Po Qur'anskoj objavi kamata je haram....explicitno
Vidis da je ovaj oceravio i ocelavio od kamate
Pocecanje placa nije rjesenje ako cijene proizvoda divljaju.Građani treba da kupuju samo ono sto im je nuzno a ne kada se uđe u šoping centre imam utisak da se trude da napune kolica
Oooo Zozona sa bradom majko mila! Neeemamaaaaa paaaaraaaa!
Lik isti Mašić sdp
I on ko i Masic nikad u zivotu nista nije radio osim bio clan partije i budzetlija? Je li to ta slicnost ?
zAŠTO OVAKVI STRUČNI LJUDI NE GOSTUJU NA TV MEDIJIMA, VEĆ STALNO DOVODE DUDUKE I SAMOZVANE EXPERTE,ANALITIČARE KO ŠTO SU ALMIR BEĆAREVIĆ,TANJA TOPIĆI ,IMA IH KAMARA,POJMA NEMAJU, NE KONTAJU OSNOVNE STVARI.
OVE BUDZETLIJE KOSTAJU DRZAVU BAS DOBRO DEVESTO MILIONA MARAKA OFICIJELNO E SAD TOLIKO JOS POKRADU .A NEPISMENI DA VODE DRZAVU.I KAKO DA ONI NESTO URADE ZA DRZAVU GRADZANE KAD ZNAJU DA RADE PROTIV SEBE POSTO SU ZAPOSLENI SVI NA DRZAVNIM JASLAMA.CITAVE FAMILIJE NEMOGU SE BORIT ZA GRADZANE TREBA PRVO SVOJE DO DESETOG KOLJENA OSIGURAT .