Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kazete da je Klaus digao 5.000 vojnika za obezbedjenje. Koga se plase?
AHhahhaah a sve ovo namjerno uradjeno i pticama na grani jasno
Sve što decenija radite Bosni obilo vam se o glavu. Vaša ravnodušnost prema Bosni dolazi na naplatu. I ne samo prema Bosni, ima tu i Palestina, Sirija, Libija, Jemen, Afganistan....Kaže narodna da je OTETO PROKLETO..... no to kapitalizam ne prepoznaje.
Ima li većeg dokaza da ne klix njihovo oruđe od ovog članka. Bijednici se prodali za 50 feninga plavih papirnih!! Smećari!
Pa majku vam yebem. Da ponovo zidate dvorce i zamkove, da ponovo tlacite i unistavate ljude, je li? Ovu ološ koja izaziva svjetske krize i prdi non stop o globalnom ispušavanju samo ku*com po čelu.
WEF je svjetsko zlo, a Klaus Schwab i njegova samoprozvana elita koju nitko nije izabrao diktira cijelom svijetu kako da živimo. Oduprimo im se, previše su već kontrole dobili! Pogledajte samo njegov program Young Global Leaders gdje obučavaju nove generacije kako će, po njegovim uputama, upravljati svijetom tj uništavati nas.
Neki od (ne)ljudi koji su završili gore spomenuti program su Emanuel Macron, Jacinda Ardern, Annalena Baerbock koja je počela Balkan uplitati u njihove planove, te svima nam poznati Volodymyr Zelenskyy.
Pa ovu sto su se okupili su i razvalili sve
Svi na planeti znaju da je WEF zlo svih zala organizacija ultrabogatih elita koje pokusavaju po svaku cijenu da zadrze svoje pozicije - al nece moci !
Mi u Bosni smo na ispitu od rodjenja,nas vise nema sta iznenaditi
Zamisli na kakvom je onda ispitu nasa ekonomija.
Danima prelijece dobrinjom neki avion, toliko da me iritira??
Evo i ovog trenutka..
leti i navece ne znam jesi li primjetio