Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlje u razvoju i tako su imale minimalne šanse,pandemija je samo zadnji level.A što se nas tiče,mi smo na" sigurnom".Dok mi uđemo u kategoriju zemalja u razvoju i pandemija će proč a i razvoj će dobro razmislit vrijedi li mu da nas zakači.
Znaci nas ne dira, mi nismo u razvoju...
Ma hajde? A ja mislio napredak svugdje i uvijek.
Nista je pandemija kako jedan Dodik i RS politicari, plus jedan Covic mogu unistiti ne zemlju u razvoju, nego cini mi se najrazvijeniju zemlju na kugli zemaljskoj ti bi sje*ali. Oni uzivaju sve pogodnosti jedne drzave pa cak i malverzacije im se ne osporavaju ali i dalje ni pedalj napretka nisu dali za istu. Ima li to igdje na svijetu osim ovdje?
Veliki dobročinitelji vi ste i stvorili ovo sve da bi ste uništili ekonomiju nametnuli svoje ideje i zadužili zemlje odnosno ljude
Pushte ga.
Mi smo stalno u razvoju samo kada gledas sazad