Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da opet skoce namirnice, da ljudi umru od gladi, a uhljupi da se bogate…. FUJ
Meni klix izbrisao komentar: "Sada je uslov postala imunizacija? Kakve to ima veze sa MMF-om?"
Lagano mmf namjerno zaduzuje bih, tako da necemo moci vracat kredite i postat cemo zavisni od njih, ovo ne moze na dobro izac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedan bespovratni za naseg Bakira.
Ma ne trebaju nam pare, eno Dodik sinoc orgijao sa nekakvim zenturacama ali ovaj put ne u satoru vec u modernom objektu za partijanje. Ima Dodik love od 700 mil. kredita i sada se rasipa 👍
Neče sad oni sa vama
Lihvari!!!!
Uplatite direktno na racun kriminalaca iz Sda/Df/Hdz/Snsd. Da se ne pate sa tenderima bez potrebe.Svakako ce kod njih zavrsiti.
Bosna je masina za pranje para, a oni za koje glasamo su samo komercijalisti za proviziju.
Cini mi se da je vaznije ovim iz MMF nego nasim da nam daju pare i da postanemo njihovi robovi
Ne razgovarajte sa nama. Ne dajite na kredite od kojih samo lopovi placaju svoj opstanak na vlasti i pare usmjravaju sebi i odanim tajkunima.
NE AKO BOGA ZNAŠ !
Evo tko hoce da skuplja bitkoine DŽABE https://cointiply.mobi/xpr4
Ako niste znali ovi su nasi predsjednice, davno nas kupili....
Neću se vakcinisati pa taman umro
Vamo pare nama, djeca će vratiti kad se zaposle.
pored arapskih petrodolara i SDAovih pokradenih fondova za odbranu , mi od ovih vampira pozajmljujemo pare
😇 Bome ovi iz mmf-a imaju facu za poželjeti tamam ko vreće za udaranje. A ovu ženu treba od a ženiti i poslati je da pravi hrane.
Samo dajite kredite,lopovima koji vladaju ovom zemljom, koji nabavljaju auta,kupuju vikendice vile za svoje licne potrebe..nasa unucad I pra unucad placace dugove danasnjih lopova..