Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasicno baleganje
Opasnost po BiH je i kad u Nikaragvi dodje do sjeline.Prvo poskupljuje gorivo za svaki slucaj
Sviranje kurcu su podatci o "rastu". "Rast" se moze i vecinom se desi zbog povecanog ino zaduzenja. Bitan je tu trgovinski balans, zaposlenost i industrijski rast. Ako je trgovinski balans pozitivan to je onda nesto, a njega imaju samo dva kantona u FBIH, Bosansko-Podrinjski i Zenicko-Dobojski, svi ostali u debelom trgovinskom minusu.
Ja iskreno osjecam da poslije onih protesta malo krenulo na bolje. Samo rasti BOSNO MOJA....
a gdje je hercegovina.. ahihihi,odvadi malo muyaga,nije ti sad vakat za hayvanluka. a jedino sto moze rasti,je vodostaj rijeke bosne.
BiH ekonomija je toliko jaka, da se osjeti pad i kada se obnavlja carina sa RH,a kamoli rat...