Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvalice Fikretu plaketom sto ih je pogurao u kriznoj situaciji, ocistio im dvoriste od smeca sa kojim nisu znali sta i gdje ce 😂😂
@BIMDDC200200 Mislis da se postali milijarderi od nasih 100 respiratora ???
@BrojacPiramida ne, vec od takvih kao mi i ovi nasi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači oni su nam poklonili virus?! Danas u Kini 42 pozitivna testa, ukupno manje od 86 hiljada zarazenih, a npr. u komsijskoj Indiji dosad 8 miliona zarazenih... Valjda ce nam uskoro Kinezi pokloniti i lijek, bar da odmorimo do slijedeceg virusa.
Treba ih izolovati
Ima ona stara a nije za djabe dok jednom ne smrkne drugome ne svane .
Eh da sam mlaďi, sad bi bio milijarder, ovako...trpi i dalje...
“Bilion” je riječ na engleskom jeziku, na našem je “milijarda”. Opet nakaradan prijevod.
Kina je neprijatelj covjecanstva.
Jednom davno prodao sam par stvari u Kinu...rastave, pogledaju dizajn i vrate u dijelovima. Jednog dana ce ovaj prenapuhani Kineski balom nestati. Staje je toKina napravila u svijetu tehnologije da im insan zavidi....HUAWEI trenutno najbolji foto aparat. Da se razumijemo, nebranim ove svjetske vladare sa zapada. Konkretno cu spomenuti: Caterpillar, John Deere, Mercedes, BMW, Fiat, Scania, Timberjack skidder, Tesla...do ASA BiH.
Ovo je tehnološki rat
Ebace nas kinezi....podrska Trumpu
Kinezi su uvijek bili prvi u svemu
corona je krenula iz Kine, svjetska ekonomija na koljenima samo se Kinezi bogate... slucajnost?
Govna nedorasla,treba ih nabiti nogom u guzicu iz svih zemalja,zabraniti uvoz robe iz kine,sankcije plus zabranu ulaska ..Fuj nikakva rasa nebi me cudilo i da su kanibali
Ako im iko moze stati na kraj to je veliki Trump, nadam se da ce se moje molitve isplatit.
Jasno je da su projektovali virus, ovaj virus ne moze biti prirodan, sto bi rekao Trump "This China virus"
@Mallton1385 ... svi dosadasnji virusi su vecinom dolazili iz SAD-a, cisto sumnjam da i ovaj nisu uvalili Kini.
Tako je, zarazili svijet, sada prave pare....
Ovo je posljedica stampanja prekomjernog novca... Nista cudno.. Uskoro ce euro i dolar vrijedit koliko i tariguz koji kupite u prodavnici :) Onaj ko nije svjestan koliko su novca nastanjcali ove godine i obezvrijedili ga, neka samo malo istrazi pa ce mu sve biti jasno :)