Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nismo svjesni u kojem pravcu ide naša ekonomija. Zalihe koje su se stvorile se polako troše zbog visokih plata budžetskih korisnika na visoke cijene artikala a zbog većeg uvoza od izvoza te pare izlaze iz države. Kada nestane novca u kruznom sistemu dobit ćemo situaciju da se moramo zaduzivati a to će biti uslovljeno smanjenjem plata.
Ako se cijene pod hitno ne počnu snižavati za godinu dana ćemo dobiti socijalni bunt. To nikom neće dobro doći samo ćemo stvoriti razlog za još veće zaduživanje. Ne spavajte nego zahtijevajte snižavanje cijena.
Izvini okano al RS je na aparatima i da ne radite po Sarajevu pomrli bi od gladi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dug Italije u odnosu na BDP je oko 140%, BIH na oko 45%. Prosjek u EU je oko 100%, i mi hoćemo u EU...
Ako je tebi dobro, ako si zadovoljan platom, zdravstvom, sudstvom, školstvom, policijom i svojim političarima, ne trebaš ti niđe.
Čuj niže su i cijene prehrambenih proizvoda.. Samo kod nas divljaju, a trojlasi nista ne rade da to zaustave...
Pa SDA ti je stvorila ove trgovacke lance, pumpe itd