Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se određuje ko je pogođen ? Slika može biti lažna, npr muž policajac 900 maraka plata. Žena radila na minimalcu. Naravno neprijavljena. Dobila otkaz mo-men-talno. Imaju kredit. Djeca u školu. Plati grijanje, vodu, struju, komunalno, tv, a plata mužu ipak redovna. Jel to prava slika ?
@zblonzer ma samo lažu narod ... trebali su kao u Srbiji svima odgoditi i cao... prevaranti pravi iz šupljeg u prazno samo pričaju
@zblonzer uzeti ce on na cesti ko i do sada milju svaki mjesec, nema brige za njih
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koji ste vi lopovi mamu vam hebem lihvarsku!!!!!!
Ovo je odron od mjera. Evo naprijem FOOOOOODIL ce smanjiti ljudima u javnom sektoru plate za 10 posto. Prije je taj covjek imao lupam 1300 KM platu, a zbog rate kredita dobijao 750 KM. Sad ce mu FOOOOODIL skinuti jos 130 KM, a banka ce naravno procijeniti da on moze vracati kredit. Nesposobni jadovi
Ovi službenici su toliko bezobrazni da to prelazi u glupost. čovjek. vjerovatno je u pravu od rata na ovamo se ispašta zbog tog što rigorozno nisu kažnjeni ratni profiteri i ovakva će se dešavanja non stop ponavljati dok se ne krene sa kažnjavanjem ratnih profitera i tako redom svi protiv narodni i protudržavni elementi trebaju dobiti zaslužene kazne.
Kad je banka pomogla klijentu to se nikad nije desilo otkad postoje banke.
Vodja kriminalaca i kamatara se javio. Slusajte dobro.
Na kraju ce svi morati placati kredite.
Ocito je ovi govnari iz banaka cekaju da prodje do 7-8 dana u mjesecu kad ljudima legnu plate i penzije da mogu skinuti sa racuna , pa ce onda pricati lafo o moratoriju.
Jedini covjek u drzavi koji je poduzeo konkretne mjere za ekonomiju BiH i to ranije nego sto je trebalo. Svaka cast. Svi trebamo da skinemo kapu. Treba nama vise ovakvih.
Svi smo pogođeni niko ne prima platu kao dosad.kome ti vise supljiras. Ti imaš veliku platu. Sta tebe briga
A šta sa peMionerima?
banke i postavljaju ovakve nepismene i u vlade i u agencijama da bi mogle mesetariti banke raspolazu novcem nasih gradjana i prodaju prko kredita nama nase pare za dobro dobru kamatu, koje ako zapne u njihovim maticnom drzavama ce izvuc odavde znaci nase pare izvuc i ostaviti nas na milost i nemilost ali ovi to nesmiju rec ni ovaj postavljeni direktor niti fadil niti iko jer su kupljeni
@fillozof07 Stani malo ne branim banke i sam imam kredit, ali me iritiraju neuki komentari. Da li je banka bilo koga natjerala da uzme kredit? Zašto ljudi, ako već imaju novca uzimaju od banke kredite? Banke su profitne organizacije isto kao i svaka druga firma i teze da sto bolje posluju i ostvare veću zaradu. Ova mjera bi se trebala odnositi samo na one koje je banka natjerala da uzmu kredite.
Ovo je odron od mjera. Evo naprijer FOOOOOODIL ce smanjiti ljudima u javnom sektoru plate za 10 posto. Prije je taj covjek imao lupam 1300 KM platu, a zbog rate kredita dobijao 750 KM. Sad ce mu FOOOOODIL skinuti jos 130 KM, a banka ce naravno procijeniti da on moze vracati kredit. Nesposobni jadovi
Prevaranti. Da je narod pametan pa da prestane ubuduce uzimati kredite kako bi se usutili.
Ma jah...fizičkim i pravnim licima NAREDBE, ZABRANE...a bankama - preporuke. To nam govori ko nam je stvarni vladar.
e moj bankaru pojma ti nemas gotovo sve banke su strane u bih i kad dodje do pomoci ekonomiji normalno je da ce sve banke prvo pomoci svoje drzave sa nasih 12 milijardi koje gradjani stede,da bi to sprijecio moras banke najmanje 6 mjeseci obavezat ovde moratorijem za sva pravna i fizicka lica s tim sto ce centralna banka stat iza te sume da ih natjera da daje nove proizvode ako odu gotovi smo
Da pojasnim. Barel nafte je 160 litara i kosta 37km ili 23 $.kad to sve saberes i oduzmes 1litar nafte je 23 feninga.ja neznam sta se desava u ovoj zemlji.
Je-b-eš našu tzv. državu. Meni Unicredit hladni skinuo ratu od preko 700 maraka a firma možda neće dati cijele plate ovaj mjesec. Pušiona. Najkriminalnija "država" u Evropi. Uopšte i nije država nego privatna zezancija vladajuće oligarhije i tajkuna.