Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi digo ali nemam što. Živim od 1 do 1 trenutno stanje oko 700 km.
ali ste zato nabili kamatne stope.
i nako sami minus na racunu tako da je nebitno
Ma šta ti ćelavi znaš
Ovaj gospodin je rekao da kamate neće rasti više od 0.75% a onda odredili limit od 2% povećanja što su banke odmah prihvatile.
Koji BALVAN !!! Banke su u zadnje dvije godine PODIGLE NAKNADE na novčane transakcije za 400% !!! A BALVAN o MAŠNAMA i TAŠNAMA !!!
Tok si ti i takvi na celu AB FiH treba dici pare! Teoreticar koji gladi bradu po cijeli dan! Nadobudno osoblje Agencije kao da su sa Frankfurtske berze ili Wall streeta. Raus barabo!
U pravu je ćelo da su manje izložene banke u BiH ali ako matica počne padati ode i periferija. A i jesu se proseravali čuj kamata na štednju 0.01% u najboljem slučaju 0.2%. Panika nije poželjna ali kad se udje u recesiju, biće problem vraćati kredite a onda i u BiH počinju banke da sjede na gubicima.
Kako će naš narod naviliti na šaltere kad bude kasno i dobiti - šipak.
Ko ima veće pare kupite stan, zemljište, kuću ali jadna vam majka ne držite u bankama ko zadnja funjara.
Propadamo. Ja sam u Berlinu zavladala je panika. Nemoguće podići keš odmah te odbijaju. Neki prebacuju u kripto ali meni je i to ludilo.
Na berzama banke jako loše stoje, neke doduše manje su jučer izgubile preko 70% vrijednosti. Naša matična banka Deutche Banke preko 25%.
Ko je gledo pogubljenog Bidena oko banaka odmah je sve podigao s računa.
Podigao, doduše preko štele jer nemoguće vam je podići više od 10.000 km.
Ja digo 12.000 km za svaki slučaj. Svaki put kad su mi rekli da mirno spavam ja otvorio 4 oči. Dići ću i ostalo u "fazama".
Cuj 12 000, meni to ne vrijedi zahmeta da dizem sve i da ce propast.