Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha odakle ste pokupili ovaj fake news? CZ sam ima 80 milijardi, a Binance da ne pričamo, 4 milijarde kazne je za njih bakšiš to oni zarade za 10 dana. Ako se nerazumijete u materiju onda je bolje da ništa ne prenosite, ovako se samo sramotite.
pa dobro ovi svi strucnjaci sto komentarisu da znaju sve o kriptovalutama, pa legende ako ste milioneri sta radite na klixu onda?
Bosnjo i dan danas govori da bez lopate nema hljeba i da je btc prevara a ne konta da mu u sopstvenom gradu nicu zgrade od kripto valuta, kupuju se poslovni prostori itd :O
Ko je znao za ovo prije 20 godina sad je bogat covjek.
Ovo je bilo ocekivano jer amerikanci odavno pokusavaju da stave pod kontrolu najvecu mjenjacnicu za kripto na svijetu i ovaj deal je dobar za kripto jer Binance nastavlja sa radom amerikanci zadovoljni, ETF dolazi 100% jer je ovo bila jedna od prepreka da se odobri ETF a BlackRock-u nije bio interes da Binance propaden. Desio se mali dip mozda su ocekivali da ce biti malo veci i sve je vraceno u normalu.
HAHAHAHAAAA Kriptokreteni pohlepni, ovo ste zaslużili
Obogatio se nisam, ali sam izmajnao 10k prije 2-3 godine i sad stoje u ETH i XRP. Ni orao ni kopao. Sad jos ako bude kakve srece, pa Ripple eksplodira, bit ce red pocastiti se necim finim.
Najjaci su mi ovi nasi satro crypto experti, pricaju price sto im je neko ispricao. Nema hljeba bez lopate.
da je njega mlatila moja stara kosto je mene, ne bi ni on feninga imo
Svak hoce Bitkonj
Rijetko tko zaradi na tome, samo brojni naivci podudlaju životne ušteđevine
Ljudi ako pojma nemate o cryptu, a imate love za uložiti sa strane, da vam stoji par godina, naučite koristiti offline crypto novčanik, kupite Bitcoin i Etherium, ostalo izbjegavati jer ste početnici. Sigurnije je nego kupiti zemljište negdje. Imate u Sarajevu Bitcoin bankomat kada htjeli da ga isplatite, nikakve banke i smatranja gdje ga lako prodate uz proviziju. Inflacija jede novac bolje da vam stoji u Bitcoin ili ETH.
na hold se ne isplati jer je bull period davno prosao. mozda jedino trejding al mozes i mineralnu vodu trejdat, ako znas
Sto vise invenstitora imas tim veca je inflacija i smanjuje se kupovna moc i vrijednost novca.
Ovo je stara vijest kao Grčka, kriptovalute ne stoje nikada bolje, BTC kuca na vrata 40K. Jasno je da Binance nije uradio ništa kao niti CZ nego se Amerika uvukla u crypto, sinula guzica za parama, sada će BlackRock da diktira tempo. Uskoro će ovi šta pišu da je sve ovo prevara umjesto dolara koristiti termin Bitcoin, jasno je da je dolar prevara to su ovim potezom Amerikanci priznali, boje se velikih igrača kao što je Binance i ne žele ih u Americi, žele potpunu kontrolu.
ova kripto srannja ce sva na kraju propasti
Ma ja ba, vjeruj ti klixu i ostalima a nemoj razmišljat svojom glavom i malo se educirati u vezi Blockchaina i drugih tehnologija koje su budučnost.
da samo najveci fondovi na planeti glavu gube da dobiju etf da uloze