Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka neka dabogda kifla bila 10 KM kad ste retardirani i pasivni 30 godina vas kebu u zdrav mozak a vi iste birate godinama po šablonu bar je naš. eto vam Vaš hebo vam mater glupu.
Samo nek je dobar nije skup ni 2 KM. Kutija cigara je 5 KM to su skoro 4 hljeba. Kladionice pune. Pivske flase se izbacuju iz auta raja pijana voze. Isti politicari na vlasti 20 godina i nama hljeb skup?
Pa mogli su ga smanjit 27% a cijenu ostavit istu i nazvat ga Fodilov hljebic umjesto polubijeli...
Nije skuplji 30% samo ga jedite 30% manje i bit ce ista cijena :)
I jednog dana će mo ga morati i prestati jesti 100 %
Jedem bez hljeba... em zdravo em jeftino
Naprdjuj narode sa kauca i ne sekiraj se.Dat ce Vam Snsd Hdz i Sda sadake ko uvijek.20 maraka dosta za cetveroclanu porodicu seljadijo nepokretna.Suti i trpi bagro i glasaj opet svak za svoje.
Kakav naslov u PM.
Znaci prethodne izjave tipa nema razloga za paniku imamo dovoljno brasna treba tumaciti kao "Imamo dovoljno brasna samo sto vi necete imati novca da ga platite", ili?
Bošnjaci su veoma sposoban narod za preživljavanje. Bošnjo se zeza a kupuje na vrijeme brašno, ulje i sve što mu treba za preživjeti u većim količinama. Zajebaje komšiju a svako već ima pun špajz
U nasim pekarama je hljeb skuplji vec 2 mj...i to za 50% ( sa 1 KM na 1.5 KM ).
Ulje ti je 4.85
Meni je najinteresantnije što kad jednom nešto poskupi više nikad neće ići ispod te cijene, cak i kada cijena na svjetskom tržištu ode dole...
Zato sto vlast ne radi svoj posao.
Ovaj raspali hljeb ne bih kupio i da je 0.50KM
eno u albaniji protestvuju za nas, pa ne moramo mi jel'te
14.7 posto poskuljalo sve od nove godine
Sa 1 KM na 1.30 nije 14.7% nego 33%. Sa 2 KM na 4 KM nije 14.7 nego 100%
Klas da stavi hljeb na 40 feninga, ne bi kupio kakav je, bolje gladan biti.
Klas je katastrofa,stavljaju hljeb u kese kako bi uvalili par dana star.Ja lićno ga ne kupujem,ali je činjenica je da je kvalitet njihov proizvoda drastično opao.