Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote bude ti zao ovih dole na dnu sto imaju po 4 milijarde:))))))
Zamisli ti samo koji je njemu stres ustati ujutro i pogledati u kompjuter, je li se bogatstvo istopilo ili naraslo, nije ni čudo da je oćelavio hehehe.
Težak je pola toga jer je pola morao dati bivšoj u razvodu...
i ja sam tezak 115 KM
Nista on ne zivi bolje od nas - vas.... Sreca se poima vlastitom percepcijom a vlastita percepcija jeste zadovoljstvo duse a dusa sretna ne moze biti osim kad stekne Allahovu s.v.t zadovoljstvo..znam da ce vam ovo smetat i da osjecate neku stegu ili pritisak u srcu dok ovo citate..To je bolest vaseg srca i ono se mora lijecit - duhovno...Bogatas razmislja da valja ici a sve ostade - a dosadi i putovanje, auta itd.
Valja mu januar pregurati...
Sve je to sitno za stvarne bogatase koji se nesmiju spominjati, kao sto su Rokfeler, Buš, Rotšild itd.
samo se može reći sram ih bilo
Mali miš, pravi milijarder se nepokazuje na listama bjelosvjetskim. Ovo je samo na papiru, krize na berzama od ovog "bogatasa" naprave miskina siromaha
Upiši komentar
Ovom Bulevaru Kliks da objavi clanak o sestri, on bi odmah SDA u to upleo.. Hahaha
Obavezno tuziti ovog fejzbukliju nece se levat bogatiti na nasim slibama i lajkovima ... Mamu mu hohstaplersku
Jbe se njemu sto je kutija Drine petak.
Nije sve u novcu.