Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GfK = Veliki brat
samo da mi je znati od cega stede, glupa statistika. dvojica stekaju po milion, milion drugih ustedili po dvije KM
Opet smo bolji od Srbije i Hrvatske.
Nas nasa drzava zaduzuje, mi to ne radimo, mi samo prezivljavamo
Eto, sad mi je vec jasnije kad na nekom od nasih MORA vidim tamo neku BAKU i DEDU iz svabieje, puni ko brodovi, a jedva i da hodaju... Sinko, citav zivot se stedi, a najvise, kad najvise imas!
STO JE VIDLJIVO IZ ONOG PRVOG GRAFA JE TO DA STRANE BANKE U POTPUNOSTI KREDITIRAJU BIH GRADJANE SA LOVOM BIH GRADJANA, A USPUT UZIMAJU KAMATU KOJA JE APSURDNA! POGLEDATI PRVI GRAF, STEDNJA BIH GRADJANA 15,5 milijardi, a kreditno zaduzenje BiH gradjana 14,6 milijardi maraka. E sad najbolje znate koliku kamatu placate, na lovu BiH gradjana, sto znaci, strane banke iskljucivo u BiH rade sa lovom iz BiH.
niko ama baš niko nijedosao iz vana i uložio novac u bih... niti jedan inostrani investitor...NITI JEDAN!... samo bh dijaspora je to uradila i jedini je validni i likvidni i posteni investitor u bih... a to ti nije uradio ni petrol ni merkator ni merkur ni sct ni omv ni raiffaisen ni unicredit itd itd itd...
Građani nemaju od cega da štede a zadužuju se kao i sto piju. .. neumjereno dok ne padnu u nesvijest. ..
De nek mi se jave ovi što štede da ih priupitam koju...