Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvuklo ga bh trziste
A da li se radi o neuravnotezenoj osobi kada svaki ama bas svaki beljezga o dodiku,ratovima,inaguraciji itd ili o starletama silikonima napucenim usnama a svijet ide dalje dalje daljeee
Takmicenje ko ce vise i bolje.Prepucavanje 2 giganta moglo bi se reci
dobar je iphone samo je malo prnuo u shishu :D
Kad neka osoba ceka u kilometarskom redu da kupi novi telefon, kampuje pred bioskopom da pogleda novi "Star Wars" ili neku drugu holivudsku svinjariju, kad satima visi oko crvenih tepiha, histerise i urla dok neki budalasti glumac izlazi iz limuzine, to je vapaj za pomoc. Radi se o neuravnotezenoj, bolesnoj osobi. Svi na ovoj fotografiji su nenormalni.
@ModestyBlaise :-)) Ne pika se kad su pokloni u pitanju. Svi imaju pravo da se raduju poklonima kako god hoce. Sve je dozvoljeno. Cak se moze progledati kroz prste i onima koji cekaju u redovima da bi nekoga obradovali.
@ModestyBlaise laku noc. Sweet dreams :-) Super je pjesma. Nisam je nikada cuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce samsung sa novim galaxy s8-om vratiti stvari na svoje mjesto :D
...e sase more na počimak smirom.
Svaka im cast i dalje su broj 1