{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Intesa Sanpaolo Banka organizuje takmičenje za studente

10.4.2012. u 12:08
0
0
Intesa Sanpaolo Banka organizuje takmičenje za studente
0
Intesa Sanpaolo Banka organizuje takmičenje za studente
Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH i ove godine organizuje takmičenje za studente Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta Sarajevo School of Science and Technology kroz projekt "Vaše ideje čine nas boljim", u okviru kojeg će odabrani kandidati moći dati svoje prijedloge za poboljšanje bankarskih usluga.
Rok za prijavu na takmičenje u predlaganju novih ideja za bankarske usluge, prema propozicijama Intesa Sanpaolo Banke, je 15.april, nakon čega će stručna komisija odabrati 12 studenata koji će biti direktni učesnici tog projekta.

Kako se navodi u saopćenju Banke, odabrani studenti biće podijeljeni u šest timova, koji će trebati pripremiti projekte za implemenatciju ili inovaciju.

Implementacija je kategorija teme koja se odnosi na predlaganje "starih stvari na novi način", a inovacija je kategorija teme koja se odnosi na stvaranje "potpuno novih ideja".

Svaki od 12 studenata učesnika u ovom projektu dobiće novčanu nagradu.

Studenti pobjedničkih timova imaju pravo i na obavljanje plaćene mjesečne prakse u Intesa Sanpaolo Banci d.d. BiH, kao i mogućnost sticanja međunarodnog iskustva u okviru bankarske grupacije Intesa Sanpaolo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: