Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije tacno da Hypo banka pomaze klijentima to je naj losija banka jer pored rasta kamate oni su svojim klijentima pomjerili ratenp.meni je po ugovoru 20 u mjesecu a oni su je pomjerili od 1 do 7 u mjesecu,naravno ja nemogu uplatit jer plata 15 i onda mi uzimaju kamatu oko 50 km. mjesecno ma lopovi pravi
Jarane moj jedini Avaz i pise o ovom problemu a ti mora da si Suljin ili si uposlenik banke. Nece valjda pivari protiv ove banke jer ko bi im se inace reklamiro u nisko tiraznim novinama.
ABA3 kaže da ste vi lihvari. moramo fahri vjerovat. on misli(da misli)za nas