Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao da ga nisu bacili pod sankcije kako bi nam svima bilo bolje... Jedini proizvođač koji je uspio razbiti monopol Apple Samsung
Nikad bolji i pouzdani telefon nisam imao a za male pare!
Zna li americki narod da Tramp nema cime prijetiti? Prosla su ta vremena, a sami o sebi i bez politicjog i vojnog djelovanja ne mogu.
Ne kontas. Ameriku bas briga za kompaniju samo vode racuna o svojim interesima. Vratili ih 4 fodine nazad, njima dovoljno
Vratili četiri godine unazad i sada lagano počinju da prave svoj čipove i nema više kupivine od Zapadnih kompanija. Dugoročno gledano, prekasno i pucanje sebi u nogu.
Svi će preživjeti sankcije samo će Dodikland propasti kao žeton ili će ga Bingo otkupiti 😂😂😂😂
..što je onaj rekao. volim više kinesko gofno nego jenkisku tortu. Iz inata.
Kinezi su sila svoje vrste i oni su vec polako preuzeli svijet
Niko ne spijunira vise od Amera, koja god Kompanija biljezi rast i prijeti kompanijama u USA da ih nadjaca ovi uvode sankcije.
Kad autor prevodi preko google translatea pa ispade da je Huawei ISTOVARIO Honor brand xD
Tako će i RS prevazići.
Sano trebaju preseliti u Kinu
Hoće kada ih Bingo kupi 😁😁😁😁
Jako kvalitetni telefoni, među prvim imao prve serije. Odlični....ali poslije informacija da je tvrtka osnovana od političkog vrha Kine sa ogromnim ulaganjima na dizajnu tako i jako dopadljivom sofware, i kasnije kroz dokazanu špijunažu sam batalio telefon prije američkih sankcija.
Nema sta ti si veliki igrac u Svijetu tebe bi Kina prvog spijunirala😂
Kad je izasao p30 pro bio je revolucija,i danas je dobar telefon ,tad su sankcije pocele
Bolja Nova Nokia
Ma Amerikanci su totalno izgubili uticaj. Ne mogu jednu osrednju kinesku kompaniju da unište. Pa kako bi onda tek cijelu Kinu uništili kad jednom Huawei ne mogu ništa.
Otkud je cilj „unistenje“ neke firme????????? KAKO RAZMISLJATE U BOSANSKOM VILAJETU????? PO BOGU!!!!
A sta im je bio cilj, ako im uvode sankcije i zabranjuju pristup komponentama za izrade uređaja. De prosvjetli nas.