Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne rise stoko, cijena šećera bila 1KM sad 3 KM, maslac, ulje, ............... :))
@munja123 drina 1km
Najveći prevarant među domaćim bankarima.
jel to softic
kako ono kaze onaj glupan, big shit??
ma nema on pojma-partijski ekonomista, nikad ranije radio u banci pa odmah guverner
Monetarnu politiku kakva je danas kod nas mogla bi da vodi i moja rahmetli nane iz mezara, gdje je kurs KM zabetoniran za euro. Sta se tu ima pametovati? Postavljen si tu kao fikus, doslovno.
Pa naravno. Kod nas je monetarna politika da monetarne politike nema. Zbog toga sam i rekao da bi i moja rahmetli nena mogla biti na celu takve monetarne politike.
Pazi, on je lijepo naglasio da je "bh moneta stabilna". Znas, on je svojim znanjem i strucnoscu uspio nju stabilizirati. Da nije zalosno bilo bi smijesno kako se prosipa. Lijepo kazes: stabilna je koliko i euro, ja tu nista ne mogu napraviti. Dok je euro stabilan i ona ce biti. Ja sam ovdje samo formalno jer netko mora biti na celu te institucije.
potvrdio stabilnost monetarne politike... idiot se ne pita, niti bilo ko iz BiH kada je u pitanju monetarna politika nase valute.. BAM je fiksno vezan za EUR, tako da monetarnu politiku za BiH ne vodi kloc sa slike (koji prima vise od 10.000 KM mjesecno za sta??) vec Evropska Centralna Banka koja se brine o stabilnosti EURa.... smijesno koliko obrazovanih a kako malo razuma i pameti ima u lijepoj BiH.. 'al smo opet najpametniji...
Kao sluga zapadnih interesa normalno da će konstatovati ovakve gluposti. Istovremeno dok on ovo govori domaće banke propadaju a strane iznose novac iz države. I da, za njega "monetarna politika" znači ispunjavanje zahtjeva Brisela i Washingtona dok plata od par desetina hiljada maraka redovno liježe na račun svaki mjesec bez kašnjenja.
SDA guverner. Uhljup i lažov kao šef mu.
BAKIR MILE ili PROF.DR. UPUMPALI KOJU 100 MILIONA. Ti im dodjes kao VES MASINA
ovo "stabilno" stanje odgovara samo uvoznom lobiju