Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači lik, doktor, stručnjak !
Ovi softici kao vegeta..od rata do sada svugdje ih ima gdje se mogu pare ukrasti...opasniji su od izetbegovica..
vracanje duga njemackog cele ovima u hdz
Softic je skola rahmetli Hasana Muratovica, lopina ima 20.000km platu i jos krade na tenderima. Nije mi jasno kad ce ovi iz EU biti doslijedni i ne druziti se sa korupcionerima.
Softicu je mjesto u zatvoru a ne na pozornici. KORUPCIONER DE LUXE
Realni sektor 7 stoja, budžetlije 2-3 milje ....
Nece biti normalno,kakva recesija,raja ce guliti i patiti se kod privatnika za 700 stoja,budzetlije za 2000 do 7000,restorani i trzni centri puni od istih,prosjek otprilike,kako ovi lopinasi saberu i prikazu 1500 km,i stancaj dalje,sve ok,ma katastrofa i luda kuca,blago onom ko zbrise i snadje se.
Koji kriminalac vidi CBB. Korupcioner. Štetočina.
UDARNA VIJEST: povezanost Schmidt-a i HDZ-a BiH kroz fondaciju Hanns-Seidel-Stiftung” koja godinama finansira projekte HDZ-a BiH! https://istraga.ba/fondacija-na-krscanskoj-osnovi-christian-schmidt-upravlja-njemackom-organizacijom-hanns-seidel-stiftung-koja-godinama-finansira-projekte-hdz-a-bih/