Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatan narod. Narod koji pronalazi krivca u svemu a ne polazi od sebe… fuj kockari
Da je narod bolji dobio bi i vlast bolju, ne zaslužuje bolje.
Garantujem da 99% ovih koji su potrošili te pare na kladionici ne zna brojem napisati 2 milijarde.
Majorizovani trlja ruke...
Za nepovjerovat a svi kukaju, najvise ove mrtve komunjare, pogotovo ove starije 45 plus a sve slobodno vrijeme provedu zureci u brojeve na kojekakvim teletekstima
ma samo treba kockat
Sve se nemaaaaa
nisu plate male kad budale mogu skrhat ovolike pare,i ljudi nikako da se opamete,djeca im nemaju za užinu,posuđuju da prežive,i sve tako u krug
Uplaćeno 2 milijarde kladionicama a drzava naplatila na ime toga 43 milijarde. Hm....
Milijarda ima devet nula
Reko hodža jedan bolje je kilu pečenja pojesti nego u kladionicu ići
I onda se mi ko ljutimo kad kažu da smo glupi.
Zlo!!
Da su se udružili,mogli su za 2 milijarde dobru fabriku napraviti i svi zarađivati,ovako su svi gubitnici,jedino kladioničarski lobi uživa.
Što ne napravite fabrike? Isto to džahili pitaju Muslimane kad prave džamije, iako Muslimani to rade od svoga novca.
A gdje drugo nego u "crvenoj" Tuzli.
Masallah.
Ovisnost teža od droge.. užas bez mozga.
I mi nešto lamentiramo o teškom životu naroda i kao političari krivi. Ma sami sebi krivi jer ovo nije 1,2,3% pa ima toga svuda nego brat-bratu više od 40% bez da mi ikakav doktorat iz ekonomije i matematike treba. Ovo će sve propasti i gotovo . ..