{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Filijala BBI banke u Zenici na novoj adresi

13.2.2015. u 12:25
18
6
Filijala BBI banke u Zenici na novoj adresi
18
Filijala BBI banke u Zenici na novoj adresi
Filijala BBI banke u Zenici od danas posluje u novim, vlastitim prostorijama, u ulici Islambegovića put preko puta robne kuće "Zeničanka".
U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera Banke, simboličnim presjecanjem vrpce, filijalu su otvorili Husejin Smajlović, gradonačelnik Grada Zenica i Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke.

"Filijala Zenica novi je savremeni regionalni centar BBI za područje srednje Bosne koji će zadovoljavati sve standarde poslovanja. Preseljenjem u nove, veće i funkcionalnije prostorije BBI banka će svojim klijentima pružiti vrhunski kvalitet usluge. Naši rezultati poslovanja pokazali su da smo najbrže rastuća banka u BiH. Samo u posljednjih osam godina aktiva BBI banke uvećana je 6,5 puta. Nastavljamo i dalje sa širenjem mreže poslovnica i već iduće sedmice, 19. februara otvaramo BBI filijalu u Banjoj Luci. Naš cilj je jačanje BiH i ekonomije BiH. Okrenuti smo ka poduzetništvi i u tom smislu osim bankarskog poslovanja djelujemo i kroz BBI Real Estate. Pokretanjem BBI poljoprivredne korporacije želimo sarađivati direktno sa farmerima, dovesti banku na njivu i pomoći da farmeri uspiju i da poljoprivredna proizvodnja u našoj zemlji zaživi“, kazao je, između ostalog Amer Bukvić.Gradonačelnik Zenice Husejin Smajlović istakao je društvenu odgovornost BBI banke u stipendiranju učenika, studenata i postdiplomaca iz BiH.

"Naravno, ovo je veliki podsticaj za privrednike regije srednje Bosne kojima se pruža mogućnost da kroz različite finansijske linije i dostupnost povoljnim sredstvima unaprijede poslovanje. Drago nam je da banke dolaze, a posebno nam je drago da je BBI tu u Zenici jer BBI banka ide jedan korak ispred drugih i vodi se moralnim načelima u svome poslovanju“, izjavio je načelnik Smajlović.

Filijala je smještena u centru grada, preko puta "Zeničanke“, a pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica u skladu s islamskim principima.

Radno vrijeme filijale je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati. BBI banka djeluje u 25 filijala/poslovnica širom BiH, a u 2015. godini je planiran nastavak širenja mreže u oba entiteta u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: