Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato što je federacija 75 % love i firmi, a genocidaši su sami sebi ubili entitet
oce genocidasi da se zaduze do te mjere da im federacija prepise entitet jer se vise ekonomskki ne isplatu
Molim nekog klix komentatora sa predznanjem o finansijama, da zacepi gubice ovim SDA levatima i drugoj komsicevoj brigadi.Hvala.....Ha zaduzio se RS, Ha zaduzila se Federacija ISTI KURKO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka Asim rasporedjuje.
Nek se samo zadužuju, ovo je onaj dio kad se ulazi u spiralu smrti, a potom ide bankrot
Samo nek se zadužuju,več su ušli u spiralu smrti, tako da je bankrrot na vidiku
Ovo se ZOVE LEGALNA PLJAČKA poreskih obveznika !!! BANDA uzima NOVCE za sebe, a račun ispostavljaju PORESKIM OBVEZNICIMA !!!
Propadamo mi zajedno, rasprava ko se bolje zadužio je u rangu glup, gluplji....
genocidasima je dovoljan ratko, pelemis i karadzic. i slama za rucak, sto im je potonji i ostavio u amanet. samo nek je trobojka, 4c, prica o ugrozenosti iz sarajeva i slama na tanjiru, sasvim dovoljno prosjecnom genocidasu.
Ovo da se regresi isplate uhljebima ide 1. Maj a i bajramaluk se blizi valja nahraniti i botove kiflicare
Selam, federacija BiH ovde. Rekao Asim da vam se javimo vezani za ono zaduzenje
More bit ovaj mjesec za plata i regresa i topli obroka. Ko ga jebe nek samo ne puca.
1% na sedam godina je rejnting federacije na ćelu sa Fadilom. Zato neprijatelji Bosne i pokušavaju svim sredstvima da ga unište, svjesni su da SDA nema nikoga ni blizu sposobnog.
Vodi ga kuci materi nek ti prosperitet obezbijedi
to znaci da ce za 10% ce biti manje place!
Fadil bovalić Yuppie
FGR na aparatima!
Nema veceg Janše od Izetbegovoća.
Nije nam ni trebalo ovo zaduzenje. Sta se moze uraditi sa 30 miliona? Ovo je samo da pokazemo komsijama da se moze zaduziti i sa povoljnijim uslovima.
Prvo treba te obaveznice prodati sa 1% garantovanom kamatom. To je kamata koju dajes kupcu obaveznice. Dodik je morao dati 5% kamate da bi prodao samo pola planiranih obaveznica, jer nije imao kupce za ostalu polovicu. Drzava prodaje obaveznice i garantuje spomenutu kamatu kupcu.