Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac nikad nije problem za Novalica, vječito sprema na dvije opcije: -uzecemo kredit i zaduzenje, kamate nisu bitne. narod ce da vraca -uzecemo od naroda sto im je ostalo
Hvala ti Fadile za ovu bajramsku akciju. Ti si osigurao mjesto u historiji i da te pamtimo generacijama, pošto nam zaduži i praunučad!
taman da imaju ljudi sta za SDA da pricaju preko bajrama
Mozeli iko ovo da.mi malo objasni evo imama 10000 hiljada i kupim te zapise i sta dalje koliko dobijem i kada
Rasprodavat ce oni na kraju i hodzine zapise :D
Gotov novac srecu stvara, veresija svakog vara! Boze pameti pa sveg ostalog!!
Nisu se zadužili kod MMF-a po najnižoj kamatnoj stopi, ali će se zadužiti kod ovih po puno višoj. Zato što su glupi i narod i političari. Dobro političari su malo manje glupi.
Pa.Sta mislite ko kupuje ove obveznice ,Pa isti ti politicari jer jedini imaju lovu i to je jos jedan nacin otimanja drzavi
takav premijer moze biti i onaj labrador od mog komsije sa treceg sprata, samo lezi i lize muda sebi. najbolje da uzmes jedno bilion da nas zaduzis.svi mu parametri fol rastu a on nema gdje nas ne zaduzuje, samo dublje i dubblje nas vuce.
kada dođe vlada koja ce smanjivati dugove to ce biti vlada a ovo su samo krvopije, sdaovske naravno. munafici pravi, klasicni iz udzbenika.
masala, prifalilo foadilu
ma zaboli me racku za qatar,saudijce,turke ,oni i ne znaju gdje je bih,jebo im Bake mamu.
Ovi k'o pokvarena ploča .... Denis u kratkom spoju sa svojim akcizama, a Jelka sa svojim zapisima vrijednosti tolet papira ... Boljševičke škole završila ... Misli dovoljno da politbiro odluči da će neko kupovati papire države pred finansijskim kolapsom ... Ne može više ni uhljebe u hercegovačkim bankama nagovoriti na avanturu.
Koliko su vam se guzice otvorile i Amerika bi propala....Vi dizete i trosite kredite, prodajete trezorske zapise a gradani ce da vracaju....koji kriminal
OVI BOGALJI PRODASE BOGA JOKINA
Ovi se samo zaduzuju ne znaju nista drugo , a zna li se zasto se zaduzuju ups pa ja vrijeme godisnjih odmora ... Sorry do mene je ! Bjedo gledaj i dalje i do sljedecih izbora opet zaokruzi ovog orangutana i njegovu SDA ;-)
Ovi se samo zaduzuju ne znaju nista drugo , a zna li se zasto se zaduzuju ups pa ja vrijeme godisnjih odmora ... Sorry do mene je ! Bjedo gledaj i dalje i do sljedecih izbora opet zaokruzi ovog orangutana i njegovu SDA ;-)
ovi sve rasprodase a opozicija ni rijeci, ne mogu se odvojiti od kafana supljaci....
Zamisli situaciju da vodis domacinstvo na ovaj nacin. Kad god ti zafali novaca, a ne stedis ni najmanje, ti lagano u banku. Ima ko ce da vrati a to nisi ti. To se zove reformska agenda skraceno