Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grijanja ce biti, samo 30% manje. Priglavci, priglavci povoljno, hajmo nakurnjaka, nakurnjaka...!
sad bi valjalo početi online freelancing raditi za ameriku
ovo ako se pise znas da smo u kurcu ko drzava
Divno, divno... Taman se ozenio, poceo radit, dobio dijete a sada planiram kucu pravit... Kako nam uvalise kajlu, prvo korona, pa sad ovo... Ali kao sve slucajno, fuj, fuj!!!!
E moj nepoznati prijatelju. Potpuno te razumijem. To je naša sudbina balkanska. HLJEB SA TRI KORE. Imaš ti bogatstvo oko tebe. Porodicu. Selam.
Valjda je logicno da se napise dolar porastao..Euro jos uvijek isti kurs ima ne kontam u cemu je fazon :/
Nije to ni loše za izvoz. Sad npr država BIH treba da poveća cijenu struje za izvoz.
Nek zahvale Merkelovoj i Schroderu, a Biden nema nista s tim. Zavisiti od Rusa je bila historijska glupost, sa ili bez rata u Ukrajini.
Ruski kmetovi su navikli na krompir i pola kobasice sedmicno,Hans jbg nije.
Jbt,ode nam njemacka,kud cemo sad bjezat 😁
Sve ovo Amerika i kuha jer gleda samo svoj interes. Kakva ljudska prava i demokratija. Samo gledaju sebe i prirodne resurse . Napravili krize kako bi dolar skocio . Sve moguce se placa u dolarima .
Sta evropa uradi sama sebi... Koja glupost, nevjerovatno.
Treba brašna i ulja kupiti.
Ko je ono kome uveo sankcije?! Ispade Putin krupan zalogaj....
Planska demontaža EU! Najveći procenat pelcovanih, najveća inflacija, medicinska i policijska tortura!
Pričamo i velikim silama. Svi su oni itekako bogati, ali nisu toga svjesni tj. ne cijene to jer su razmaženi. Navikli da im sve ide ko po koju. A šta je sa siromašnim i gladnim u svijetu, o njima niko ne govori. U bogatim zemljama se baci hrane toliko da kada bi to podijelili, nestalo bi gladi u svijetu. Dakle, ispade da neko mora biti gladan da bi drugi bio bogat. Sve se plaća. Možeš kako hoćeš, ali nećeš dokle hoćeš! Bliži se sudnji dan, pa neka svako pripremi odgovore.
Počelo je sa kreditom Grčkoj od 400 mil EUR virtelnog novca. Sad je kulminiralo. To je početak kraja valute koju Hrvati tek treba da uvedu.
A KM i Kuna kao ne tonu? Pa vezani su za EURO i imaju isti problem, ali na kraju puno gori.
Znaci sad je i zvanicno da je rat u Ukrajini usmjeren protiv Evrope.
Nijemci su zadnje dvije decenije počeli da sjede na dvije stolice.To sad dolazi na naplatu svima nama! Mutti nas je sve zavalila da valja. Yebo je Vladimir.
Naštampali para tokom pandemije mislim da štampače nitrogenom hlade i sad ajoj Rusija kriva za inflaciju. Inflacija se od prošle godine najavljuje, misle da je neko glup