Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju li kakve sankcije protiv izraela i izraelskih para.
Ode LPG na 2 KM.
Al zato se moze kupovati ruski plin preko Indije koja logika. Pogotovo za Njemce. Njemačka još subvencionira Indiju i još kupuje taj ruski plin.
De ba uvedite sankcije na sve odjednom, sta mic po mic sankcionisete ko fol.
Ameri sebe izvlače a nas u evropi unistise . cijene će otići u tačku prvo gorivo a onda i sve dalje
to su Rusofili pisali prije 2 godine ... pa gdje su te cijene plina i nafte koje su u nebo otisle. Vas veliki vodja se preracunao malo
Nije dovoljno poskupio život u Evropi pa probaju da to otklone. I ovo malo ruskog ukapljenog što stiže obara cijenu američkom. Sad će se to ispraviti pa će dodatno poskupiti I grijanje, struja, transport.., Evropa polako uništava samu sebe.
Sve ovo amerika nagovara i pritisce evropu preko svojih ljudi na vlasti u EU... amerika je unistila evropu sa ratom protiv rusije preko evropskih ledja. prokelti neka su.
Dobro , to samo zanima na milijune muslimana i srba koji krljaju na zapad kao sumanuti
Cim malo ugrije sankcije na plin itd a cim zahladni pa neka prodju jos do ljeta pa hajmo jovo na novo.
Evropska unija radi neke prosto neshvatljive stvari. Vjerovatno će Američki ukapljeni biti "bolji" a sigurno će biti skuplji!!!🤣🤣🤣