Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svetlana Cenic je namjerno slagala. Slagala je jer joj je to posao, i jer zna da vecina ljudi cita vijest, a niko ne cita demant. Ove lazi za cilj imaju da uspavaju Bosnjake, isto kao lazi o EU, smjeni Dodika, i ostale nebuloze. Najvecu odgovornost ovdje snose nasi mediji koji nekriticki prenose dezinformaicje.
A jes se bošnjo bio obradovo. Malo manje čitajte Twitter mongoloide
Ukupan svjetski dug za 2022 je : $305 trilliona dolara Ukupan svjetski GDP za 2021 je iznosio : $96 trillion dolara Ovo je sve što treba da znate o monetarnom sistemu.
Necemo te sotonske pare nama zapadnjacke vatikanske , hocemo ruske kao sto su do sad ulagali, bratske su sladje , hvala vam braco ba molijardama i pozdravite kirila svetog vodju
Zasto je klix gurnuo ovu vijest skroz dole pod biznis? 😂🤡 zar nisu povukli fondove Dodiku?
Standarna loziona krezubih uz jutarnju kafu, a pre rucka opet depra :D