Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko su banke nadinstitucionalizirane pogotovo uzevsi u obzir privatne banke... apsolutno nijedna "industrija" ni "grana privrede" se ne spasava kao bankarski sektor - koji je drustvena a i socijalna pijavica a pare namaknute deranjem poreza se ubrizgavaju u privatni sektor.... i kao to je kapitalizam.... isplati se bit bandit i lopov - nasi stari su nas ucili pogresno po svim parametrima zadnjih 10-20 godina porijeklo imovine nikog ne zanima, samo ti daj kes i sve je ocisceno skrsis se zivis postulatima postenja, placas poreze, doprinose, takse pmterine - i onda nit imas platu jer je zafalilo gazdi za jahtu i mercedes, nit imas penziju dostojnu covjeka - ako je uopste imas, nit uopste imas zivot dostojan covjeka a da ne bagrcas u dugovima sto je opet pasji zivot... dakle summa summarum - budi lopov i bandit - jer to je danas mejnstrim
"vlasnici depozita većih od 100.000 eura će se suočiti s velikim gubicima" nek su oni njih MAHNULI za milione. bila je to kradja privatne imovine zakonitim sredstvima. Fule vas pozdravlja.
krivoslavci su samo da budu sluge, zaista koja budala primi krivoslavne grke i ove kiprane u zajednicu zapadnih zemalja, kada oni nikada nisu pripadali zapadu. Zaista trebaju izbaciti sve sto je krivoslavno iz eu.Pa vidi se i eu koce krivoslavci, bas kao sto to rade i u bosni, neradnici, pljackasi, kileri, i da ne nabrajam redom njihove atribute na kojima bi im i hanibal lektor pozavidjeo. Sve u svemu sretno europi sa krivoslavcima, karlo veliki ili fridrih veliki bi se frapirali kada bi vidjeli ko je skupa sa njihovim drzavama u eu. Nisu za dzabe turci krivoslavce serve i grke koristili kao sluge znali su cak i turci da oni nisu nizasta drugog, pa ne bi servi bili rimski robovi da su bili za sta drugog, pa bozantija je propala zbog grka i serva srusili su jedno takvo casrtvo servi i grci
Treba ovoj EU dati barem još jednu Nobelovu nagradu za mir. Spasiše ljudi Kipar a ko spasi jedan život spasio je cijeli svijet.
Sve se nema a svako malo se razbacuju sa 10-20 milijardi "pomoći". Izgleda da su Gadafijevi resursi još u igiri.
Kaćete spasiti RBiH?
Mufljuze, tvoji komentari naprosto zrace inteligencijom i zdravom pameti. Hajde se onda javni onima u Briselu pa im to ispricaj, mozda bude kake nafake... Sve ovo ovde napisano ti je samo gubljenje vremena i zivaca. Mlad si momak da ti zivci odu zbog stvari koje NE MOZES promijeniti, jer jednostavno, to ti je tako. Ko ima, imace jos vise, ko nema, posten je al ima sve manje. Nego ti ganjaj kakav posao u svabiji il u sveCkoj, kakav patriotizam, mahala, raja i to.... Selam iz Aarhusa
ma dobro, okupacione i kolonizatorske teznje citaj pljacka i otimacina nisu nikad bile strane euro-"demokratama" - istorijski su to pokazali pljackali su od kanade do magelanovog prolaza i od kartagene do rta dobre nade - neka me derogira ko god ima argumente - i floskule tipa demokratije i demokratskih vrijednosti su samo "must be" u njihovim ustavima i propisima kao fol "nositelja progresivnih ideja" ta kolonizacija se i danas dan desava gdje god je moguce - ondje gdje je vrlo potrebna pljacka vrlo malo se izvjestava i vrlo malo habera dolazi o tom sta se tamo desava a ciitav svijet je svjedok brutalnosti pocev od alzirske promjene vlasti i brutalnog (francuskog) obracuna sa pobjednicima izbora 93-94, preko "sranja" u Ruandi, aparthejda u JARu itd itd - nema tu nikakvih politickih i nacionalnih podjela - one su izmisljene da bi pljacka bila pokrivena argumentovana i amenovana.... novi/stari sistem je - zaduzi, prinudno srusi ekonomski pa preuzmi za DZ. ha ja...
. Cuo sam da i Dodik na Cipru drzi svoj novac , pogodice ga oprezivanje na deponovani novac ,Niko ne komentarise ga iz sumske..!
Koja su ovo govancad birokratska. Nema veceg smeca od ovog EU briselskog smeca. Samo im njihov osobni dobitak bitan, nista ih ne tangira sto su million nezaposleni, neka je njima dobro u Briselu.
E jesu ih spasili svaka čast! Za ovih 10 milijardi Eura ima da im otmu sve što im pripada, uključujući i žene u vlastitom krevetu (vodiće ljubav s njima kad god im se digne).
ovo sa grckom i Kiprom su samo testna faza, onoga sto ceka cjelu Evropu. Svi ce morati pasti. Kad-tad.
Ja konfuznijeg teksta u zivotu ne procitah. Ima li iko u Klix-u da vlada bilo kojim stranim jezikom? Google Translator moze vam brzo prevesti rijeci, nemoze prevesti kontekst i dati ispravnu gramatiku i uobicajene jezicke formulacije.