Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padom vrijednosti eura pada i vrijednost KM,eto sanse da se poveca izvoz na trzista izvan eurozone,ko zna iskoristit ce
Štampala je i Yuga novčanice na Topčideru dan-noć ali kad krene niz brdo sistem, niko ga ne može zaustaviti. Rješenje je samo promjena sistema.
Smetalo nam kad je Beograd stampao novac bez pokrica. Kad to isto radi EU, U Bosni na to gledaju ko nesto najbolje. Bolesnici.
pametan potez . samo štampajte pare
ne razumijem kako je KM vezana za euro. jel imaju pokrice u eurima ?? ako imaju to, sta je sa zlatom? zar se ne veze valuta za zlato? neka kupe zlata za eure + zlato iz trezora i eto nam novaca
jeftiniji Euro jaca izvoz EU prema USA . Nije ovo uradjeno bez razloga ;)
Evo moj komentar od prije 7 dana po ovom pitanju: " O Ovome sam vec ranije govorio: Deflacija ce potaknuti potrosace da manje trose i cekaju jos veci pad cijena. U Takvom okruzenju najvise ce nastradati veliki i mali biznis. ECB ce brzo reagirati. Ocekujem da ce vec na mitingu 21 Januara odluciti da ubrizgaju 500 milijardi EURa kupujuci obveznice i druge vrjedonosne papire Europskih vlada kako bi potaknuli potrosnju i inflaciju (do 2%). Ovo ce doprinijeti daljnjem padu EURa. Dobro za one koji imaju dolare ali i za Evropski izvoz".
Zarko niko tvoju cerilicu ne razumije sem tebe pisi normalno ko svi ljudi da se moze procitati ovo tvoje pisanje mi izgleda ko kineski rukopis..
FOTO/VIDEO: Pogledajte kako izgleda zlatni "Aventador" http://goo.gl/a0DMAo
znači oslabit će i u odnosu na franak, što znači eto novih problema svicarcima (mislim na ove naše) :)
Prvo će da unište sve pa će onda da prave novi sistem... Cionistički Zna se ko upravlja bankama,medijima, dolarima, Amerikom, Kanadom, Evropom...Cionisti! I sa Rusijom će da se vrlo brzo zapetlja situacija još više
Recite NE Europskoj Uniji !
Kakve veze ima Europska Unija sa Eurozonom? Je li ti uopste znas razliku? Ocito ne! Stidi se!