Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba staviti sliku Tite
Hebo te on
ti da si zivio u titin vakat, bio bi najveci njegov protivnik.. a ovako na osnovu anegdota nehljebara o spavanjima na klupama.. tito kao neki drzavnik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam jos sve ni ove vidio.
DOBRO JUTRO ROBOVI !!!! SRETAN RAD ROBOVI. !!!!!
Gdješ mi to radit, taman se obiko na ovu dede mi 🤣
kako je doslo to zlo sve je unisteno
staljin hitler franko causesku milosevic sve plodovi evropske politike. treba ih staviti na novcanice. da nije bilo amera ko zna sta bi bilo s ovim kontinentom.
Hoće li Bil Gejts na novčanicu? xD
sad ce se kupovati stanovi i graditi zgrade uveliko
Sta ce ih biti laznjaka, u tom pocetnom periodu
@1638087448 upravu si,po gotov nekad 1000 marki bradonja onaj,nijedan novcanik nism naso da stane kako treba,posle isto sa 500 ljubicastom..
Dok god mozes uzeti kes iz banke (salter, atm) dobro je. Ako novac postane samo -struja, ljudi ce svojim lijepim ponasanjem morati zasluziti da raspolazu svojim novcem.
Sinoc sam bas vidio stare DM kako su dobro izgledale.
Izgleda nista drugo ne mogu rijesiti pa haj ono sto se moze, da promjenimo bar slike na novcanicama.
Rasipanje novca i izmisljanje posla za sebe
EU hoce digitalni novac i na tome se i radi.
NE ZNAM NI KAKO STARI EURI IZGLEDAJU
Dobrovoljno preuzimam stare novčanice.