Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želi al ne može. Stara qrvetina Evropa (bogataštvo i plemstvo) je toliko opsednuta samom sobom da ne vidi dalje od svog trezora ni cenat. Sirotinja ništa, kina ništa, Rusija ništa a svi će je pošteno izhebati i popišati se na nju
Pa ni Visa ni Mastercard a boga mi ni payapal nisu napravljeni da se pomogne sirotinji nego da pojedinci zgrnu milijarde.
Kartica nikad nije problem bila, problem je cifra kojom raspolazes sa tom karticom.
Cuj ..Amazon Play...sta je to?
Visa i Mastercard su internacionalne kompanije u vlasnistvu dionicara. Nisu samo amerikanci njihovi vlasnici.
ideja od EU na mjestu jeb ga uzimaju kajmak amerikanci. Ima vec Eufiserv a kartica tu nije bitna
Problem u EU sto prevode kenjaju. Nemaju niti jednu kavu firmu - tehnološku jer smo primitivni, strah nas ulagati pare itd
Za KORISNIKE se to svode na ISTO !!! Znaš da te UZIMAJU, a sad trebaš odlučiti da li više voliš da te UZME MUJO ili SULJO !!!
Normalno sa katricnim placanjem amerikanci dominiraju mislim bez pokrica i sad kao eu skontala hahah
Evropa se globalno gubi na svim poljima. Nijednog svjetskog brenda u potrosackoj elektronici, sve se prodalo kinezima ili amerikancima, autoindustrija se nekako drzi a opet u novoj eri elektricnih voza zaostaju za SADom i Azijom. Guse se u korona mjerama dok ostatak svijeta vec zivi normalno.
Bas bitno
Barem da je napisano koje su to kartice evropskih banaka.
Zivio BTC
EU je ništa do sluga Amerike. Ona igra kako oni sviraju. Njemačka pokušava da preuzme kormilo i da ona zagospodari, to su i Englezi vidjeli, pa su na vrijeme ispali iz igre. Mi hrlimo u EU a tamo nas tek čeka potop. Samo raditi i raditi i biće za sve nas, ne stoji ni tamo okačeno.
Kazu za americke karice uh ne treba vam pin hahahhahaha amerika sine vodi planetu
Fala qrcu više