Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su placati odavno, sta je tu cudno? Ako placa radnik, rudar, trgovac, inzinjer.... zasto da ne placa kardinal? Ljudi placaju koji nesto proizvode dok bi ovi sto palamude ( iz svih religija) da budu oslobodjeni placanja, nikad nisu podigli nista teze od kasike.
Dosta ovi vjerski čobani žive na račun sirotinje.Plaćaj bato kiriju, vidjet ćeš da nigdje boga nema kad stižu računi
Hahaha
Ako im je teško ima Njemačka i bauštela. Sigurica za egzistenciju.
Mozes misliti sta imaju sve kad ce im to popraviti situaciju
Papa ko sebija, samo sto sebija nema diplomu :)
Kardinali jedan drugog u pakšu dere. Ko Fudo Deen, razvaljenog shoopka seru.
Samo ti pricaj on citav svijet obisao tako...ahahaj
Blago vama siromasnima, vase je carstvo na nebesima!
a kako bi bilo da malo počnu i državama plaćati poreze na te nekretnine
Koja propaganda!
Uvod u: ne posjedujemo nista jer je kriza … pogledajte globalni ekonomski forum, naziv: Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better
Za one koji ne znaju. Umirovljeni kardinali( +75) imaju pravo na 15000€ mirovine mjesecno i pravo na besplatnu rezidenciju u Vatikanu red velicine 750m2. To vrijedi za kardinala V. Puljica i Bozanica za 1,5-2 godine.
Kad Jevrej pritegne SHARAFSTUK i kardinali KIRIJU placaju!
Hodze i popovi najveci lopovi
Sreca pa nam ti, tako posten, postojis.
Kaze legenda da smo nastali od MAJMUNA?!