Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobit bankarskog sektora koja je iznesena iz BiH, na zalost!
Kako iznesena a daju kredite šakom i kapom i to po malim kamatama
što ustvari znači: da bi preživjeli, živimo na kredit i kao društvo i kao pojedinci! Sve nas je manje u državi a dug po kreditima raste. Ja lani bio zadužen 20 milja, ove godine 30, a sljedeče ću biti 40,50 itd
Samo reci aBd
Zašto dižeš kredit, ja kredit nikad u životu nisam podigao niti ću ikad pa makar umro od gladi i tačka
nije dobit već pljačka.
Ovi rade ko sat. Svaki mjesec milioni samo od vodjenja racuna.
Sve to jadni radnik na plećima iznese, direltno ili indirektno.
DRŽAVNA MAFIJA je Zakonskim rješenjima POGODOVALA BANKAMA !!! Prebacila je PLATNI PROMET na PRIVATNE BANKE !!! A te BANKE ostvaruju 80% PROFITA od raznih NAKNADA u PLATNOM PROMETU, čije IZNOSE niko ne KONTROLIŠE ! To potvrđuju i godišnje ASTRONOMSKE DOBITI PRIVATNIH BANAKA ! Nikad NIKO do sad nije ZAVUKAO tako duboko RUKE u DŽEPVE GRAĐANA, kao što su to uradile PRIVATNE BANKE uz POMOĆ KORUMPIRANE VLASTI !
Lihvari..kad im dadneš pare na štednju,vrlo malu kamatu daju i stalno je smanjuju,kad oni daju kredite,oderaše!
Hrvati drze Agenciju za bankarstvo FBiH, cjelokupan bankarski sektor u FBiH, drze Upravu za indirektno oporezivanje BiH kao i sto drze entitetsko i drzavno ministarstvo finansija (Jelka Milicevic i Vjekoslav Bevanda). I onda dodju Milanovic i Kolinda i pricaju o ugrozenosti Hrvata. Drze pravosudje preko Josipa Grubese i Milana Tegeltije, ne mozes HVO-ovca optuziti za UZP recimo u Kiseljaku gdje su masovni zlocini cinjeni. Slobodno setaju i zive od drzave.
SDK- zakon
Nije to dobit, to je haram i nadam se da če večina onih koji vode takvu bankarsku politiku doživjeti duboku starost i tešku bolest svoju i svojih bližnjih..
Kad samo dižu cijene bankarskih usluga bez ikakve konrole i nadzora.
Mamu li vam reketasku, da smo pametni pa da svi racune pozatvaramo u ovim pljackaskim bankama i otvorimo u union banci
Vedrane ti si?
Kako i ne bi kad stalno dizu cijene vođenje tekućih računa i drugih platnih usluga
Kako ne bi udjelili sta, moroni jedni sugavi