Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam ja komšinicu kaže niko joj nevalja! Sada vratimo priču nalo unazad - žena pravila kuću, dizala u bankama, m.organizacija i nije vracala zbog zaduženja. To nekako je iz ličnog iskustva. Ako pametno iskoordinirate svoja primanja za banku ste omiljeni klijent.
Najbolja Banka na svijetu!!!! Zašto - otvaranje štednog, deviznog računa, kreditne kartice itd. bez naknada (jer akcije su stalne). Ljubazno osoblje, ne postoji problem sa njima. Bila sam godinama u Raiffeisen banci i alo je rei grozni su!!!!
E lihvari, dosli ste da razvijate BiH......nista smjesnije u skorije vrijeme nisam cuo !!!
i ja sam isto pomislio
Koji lažov! Nije ni na jedno pitanje novinara odgovorio. Klijenti vam vjeruju? Nakon toksičnih kredita sa famoznom valutnom klauzulom u CHF? Savjet iz licnog iskustva: ZAOBILAZITE OVU BANKU U ŠIROKOM UGLU!
financijska kriza će proći, banke u našem gradu ostati.
Pljunuti Tevez.
\"Direktor Hypo Alpe Adria Bank: Ne povlačimo se s tržišta BiH\" Drugim rijecima, zbog krize i osiromasene juzne evrope povlacimo se za 3 mjeseca iz Bosne.
Centar partije SBB vas obavijestava da je padanje snijega tokom maja bio veliki predznak dolaska velikog lidera na vlast BiH. Dugo nam zivio veliki lideru i donio nam prosperitet i velike urode psenice.
Jeste vi bu.dale. Pa nigdje nije veca kamata i bolja otplata kredita nego u BiH. Zasto bismo se povukli? Sada je na vlast dosao veliki lider BiH i S. Koreje tako da ce ova drzava cvjetati i rasti, a Sarajevo ce postati centar svijeta kao i Pjongjang. Zivio veliki lider zivila drzava za covjeka.
Mirno spavajte, rata neće biti.