Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša centralna banka ne ukida ni ovima što su ofirno pokrali lovu iz trezora a ostavili stiropor.. Majko draga...
Sta je sad? Samo prije par mjeseci ovaj portal je pisao kako Njemacka prima neogranicen broj visokoobrazovanih namjestenika,bez obzira gdje su skolle zavrsili.Evo neka sad navale diplomirani ekonomisti i menadzeri iz BiH i okruzenja,traziti posao u Njemackoj.Znas li ti ,sta znaci otpustiti 35 000 radnika?
socijalizam je surov kapitalizam je suroviji
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
ovako i isto ko i kod nas u drzavnoj upravi, kad treba smanjiti gubitak radi smanjivanja istog mi smanjimo plate drzavnim sluzbenicima, ministrima povecamo ili ipak povecamo broj zaposlenih ujavnoj upravi
ja se tu apsolutno nista ne brinem - ne radim kod njih :)))
Jarane...pa koji su radili dobro su uopce i imali para.
Njemacka ima 80 MILIONA stanovnika.
Nemoj zezat, nisam znao!