Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlato je novac, sve ostalo je kredit
Hoće li iko odgovarati? Hoće li ikakva se istraga sprovesti? Hoće li iko početi raditi na zaustavljanju pljačke ovog naroda na svakom koraku? Ovdje se čeka da narod počne vješati političare a narod se okrenuo čekanju viza ispred ambasada i bježanju od ovih lopova
samo i mi dalje plaćamo poreze doprinose i sve što ide na budžet. Mi punimo a tamo ekipa politička sjedi sa lopatama u rukama i trpa iz budžeta sebi
Prodaju stabilnost monetarnog sistema. Koja budala prodaje investiciono zlato, samo kina svaki mjesec kupi 80 tona a kupuju ga i Švicarske banke .
U vremenu nadolazece krize, koja ce po svemu sudeci biti slicnija 1930toj nego 2008, kad pametni kupuju zlato da zastite investicije nasi se sjetili da prodaju.
Pa sta vas briga ko je donio odluku. Sta ocekujete od ovih jadnika od "strucnjaka" sto daju ovdje komentare Ko eto oni su strucni da daju komentar a o funkcionisanju ove banke pojma nemamo niko ko se ovdje ispruzio s komentarom. Pustite ljude koji znaju. Ja i svi vi o tome nemate blage veze osim sto znamo sta je zlato A kako se njime upravlja i manipulise na svjetskim trzistima kapitala i finansija nemamo blage veze.
Ili su rezerve zlata ili devizne rezerve…kako mogu biti “tone zlata deviznih rezervi”?
Pa zlato je deviza. Isto ko da kazas miljardu "dolara deviznih rezervi", tako kazes i tonu "zlata deviznih rezervi".
ma bake vratio pozajmicu iz 95
Ako ste iz trezora sa zlazom zagrabili i Bakira, sve vam je oprosteno.
Prodajemo kad je jeftino a kupujemo kad je skupo.Sami sebe unistavamo.
Cuj debila iz klixa da je ovo pitanje za strucnjake Pa otkud ovdje strucnjaka za bilo sta a o novinarstvu da i ne govorimo.
Đe su pare? 🙄
Bleeeeeeee, meeeeeeeeeeee Hocemo u EU?? Beeeeeeee
Jedi hovna.
Bakir donio odluku… Kaze smetat ce kad se opet bude krio u trezoru, svega su nabacali dole mora dosta toga na aukciju ici….
Ko ima kljuc od sehare
Gubitaši
Fali para jer su podijelili pred izbore studentima i penzionerima za kupovinu glasova 😂😂😂😂😂😂
haha to je MMF lopovluk, oni nama naprintaju papira a mi njima zlato, slijedece generacije ce u krvnim zrncima da placaju
Ma Uzp i Snsd rabota. Ustaše kontrolišu financije. Cijeli svjet kupuje zlato i čuba ko oči u glavi jer dolazi teška recesija. Al gamad ruši li ruši .. gdje uhovnata Sipa i gdje je tužilaštvo??