Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodali zalihe zlate ove godine. I ja bihih nagradio.
Glupost klasicna . Naša banka nema ovlasti i moc kao centralne banke u drugim državama. Njene ovlasti veoma skracene i ne daj boze potrebe neke intervencije banci su ruke vezane.
Pvo je nagrada koja banka je vise zajebala gradjane i drzavu. Prodali sve zlatne rezerve, mamu im grebem lopovsky, sve ih pohapsiti pa onom slovenackom popu dati da ima sveto trojstvo u seksu sa njima.
Da li je ovo dobro ili loše? Jučer sam gledao film sa vampirima. Takmičenje za najveću krvopiju. Strašan film. Pobijedio je neki bankar iz Centralne Banke.
Ko je upućen ko tamo i šta radi sve mu je i više nego jasno.Stranački uhljebi sa dvocifrenim platama i radna mjesta tipa referent za pečate,mjesta rezervisana za HDZ,SDA,I ostale stranke.
kako, pa naša CB nema nijedan insstrument monetarne politike na raspolaganju? napravili nam stranci sistem veži konja gdje ti aga kazei ko fol mi necim upravljamo...
Sto kupuju ovi SDA direktori nagrade od budzetskih tj. drzavnih para. Licna samopromocija i nesto da se stavi na zid u skupoj kancelariji skupo placeno ko i sve ostalo. Jedina nagrada ovdje moze ici za uhljebljivanje djece funkcionera iz svih stranka od Covica, preko one Vajzovic do raznih nizerazrednih direktora. Svi instalirali djecu.
pošto nagrada?
Sve sto rade svi zaposleni u Centralnoj banci BiH ns celu sa direktorom, mogao bi da radi jedan robot.
Svaka cast za ljude koji su na celu ove institucije, a posebno za dr. Senada Softica koji zna sta radi.
prvo, to je nagrada koja se kupuje drugo, klocina je kupio pogrešnu jer mi nismo istočna već jugoistočna evropa klocu
sto mi biro jos lego nije?
Dodik je već godinama bacao oko na CB, ako mu osmorka dozvoli očerupaće i nju.
Osmorka se pokazala kooperativnom. Samo da se ne potuku oko pozicija. Ali brate ima toliko premijerskih, savjetnickih , ministarsktih, pomocnika ministara, direktora raznih ubleha agencija, da ce namiriti i svoje glavne ljude i njihove zene, najblizu rodbinu, pa i ljubavnice. Sve od nasih para.
Nema većeg kriminala kao u C.B
Ne mogu vjerovati...strašno je ovo
Od toliko problema u BiH, bar centalna banka nije jedan od njih
Buahahahahahahahhaha