Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKADA SE NIJE VISE IMALO I VISE LAGALO.-SVE SE NEMA,JOS TOLIKO IMAJU U DUSECIMIMA.
u bih imas 512 milionera, pa sad skontaj koliko oni love drze u bankama.
Građano su needucirani, drže novac pod kamatu od 1 %, umjesto da uzimaju obveznice ili dionice koje nose dividende i po 8 % godišnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
logocno, jer sa porastom siromastva, povecava se i broj bogatih, sto je usko povezano jedno sa drugim. Statistike kazu da na svakog milionera, imamo oko 1000 novih siromaha.
ONI NA KOJE TI MISLIS NE ULAZU NOVAC U BANKE U BIH.
Novac se ne ulaze u banke....novac se ulaze u nesto drugo...Zato je u Islamu zabranjena kamata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto prostora da se država zaduži kod komercijalnih banaka. Dug ne moraju ni vratiti, samo dobijemo Novu sarajevsku Raiffeisen banku ili Novu sarajevsku Unicredit banku, a građani će dobiti obveznice.
Centralna banka BiH a zastava 5 sa 5 i to naopako okrenuto, bruka i sramota
Sve se nema, a grah se povraća.
nikada nikada nikada vise ovdje ne bi stedila ni jednu paru.......nikada vise
Odlic...........pitala bi te da ti je ostala tvoja stednaj i evo vec 20 godina ne mozes da povratis svoj novac.............glavnicu.........a da ne govorim o kamatama koje smo trebali dobiti..........hm......drzava trazi svoje svaku paru.......a kada treba vracati e to je vec druga prica........umjesto da sam se osigurala za buducnost ja opet morala krenuti od 0............nikad vise
..Odliv
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jest,ali od toga 1000 ljudi ima oroceno kao i ostatak zajedno.
Trebali su naglasiti da su to ***ziti onih koji se bave politikom,onih koji od poreza gradjana zgrcu ogromna sredstva u svoje dzepove po raznim osnovama.Sebe obogatili a narod osiromasili.
"nije sreća para puna vreća"
Nego para puno vreća :D
Izgleda da i nismo toliko siromašni koliko se žalimo.