Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bankari su krvopije svuda u svijetu NEGO sta je sa tim isamskim bankama, gdje su one , kod njih nema kamata , sto braca arapi kako ih zovu bosnje ne otvaraju te banke kod svoje brace u BiH . Ah da oni samo dolaze da kupe nesto jeftino, da se najedu, popiju i pohebu sta i onda odose nazad u svoje pustinje i vukojebine
@SigaSvjetloBjezi Sve si u pravu samo sto oni dodju da kupuju ovde i pojedu a da nesto sprce dolaze im direktno charter letom iz beograda .
@SigaSvjetloBjezi Ne znam zasto bi bili krvopije, pa ako neces kredit onda nadji nekoga da ti pozajmi pare kao covjek covjeku. Naces malo sutra. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ima zajednicko Kepec od 162 cm sa kamatama, moratorijem i bankarstvom? Nek se brine o sigurnosti ako moze, jer kad se Naser K. vrati postace mu nesigurno.
to PARMAK 👏👏👏👏👏
@Parmak boy dokazao si da si glup i ogranicen kao balkon PROCITAJ TEKST papcino , njemu se obratili kao sefu stranke A NE KAO MINISTRU i on tako nastupa KONTAS MA RACKU TI MOJ KONTAS JER SI TENKRE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
cista ubleha. pa ne donose se mjere onako odoka...ne mozes dovest bankarski sektor u rizik. i na kraju krqjeva imas zakone ugovore. sto bi banke radile stonje nekom politicki zgodno.
Podrška ministru Radončiću, dok ostalil sjede kući i čekaju kraj epidemije, on se jedini bori za građane BiH! Hvala Vam ministre!!
puna podrska za Radoncica u ovoj prici?
Bravo Radncicu!
Ministre svaka cast na zalaganju,jedino vi mislite na gradjane💪💪
Covjek se jedini bori za nas
Bravo i hvala ministre
Jedini politicar koji trazi i radi konkretne stvari
Ajd moze se reci da se bar covjek kao politicar trudi u ocito ukljucuje u sve segmente... al onako laicki gledajuci, ima li igdje brata Izetbegovica?!
Radončić plaši vrane , veze ovo ni s čim nema . Neki dan obavijest od banke o povećavanju kamate i smanjenju roka revolvinga na tri mjeseca pa opet ponovo . morebit bidne morebit nebidne .... Ovo je čisti populizam koji veze nema sa situacijom i stime šta nam banke rade , a mogu šta hoće ovo je njihova država ..toliko
Fahro je kriminalac i da smo normalna drzava on i slicni bi bili iza resetaka.
Covjek toliko dobro radi svoj posao (zabranio je eksplicitno povratak bh drzavljana u BiH) da ima vremena i da se finansijama bavi. A ako i avazovi milionski krediti upadnu u ovih 1%, gospodin ministar nece imati nista protiv.
U stanju u kakvom jesmo nije nam lako sa kamatama, ali ovo je prijedlog hvale vrijedan. Radoncicu svaka cast
Ovo je reci covjek koji zeli da nama u BiH olaksa i ucini bolje.
Realno razmisljanje, svaka cast ministre