Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve hrvate sto toooolko cekaju na eu^^ ja zivimu austriji u eu drzavi, austrijanci jedva cekaju da izcu iz te jebene eu , a vi hocete da ucete hahahah znateli vi kake su tuj zakoni? ja nekoj otiso malo setati,i pluno napod kad proce policija, i rece oni meni, znateli vi a se to u eu nesmije raditi? ja reko njimapa ja samo pluno napod, oni meni ejarane sad ces ti platiti 50 eua kazne ;)) nego vam ja popucujem, pripremajte puske puske, jos malo ce 3 zvjetsi rat ;) *** vas eu....
Ta ista Kina je postala ekonomski mocna , zahvaljujuci ,falsh robi pod svjeskim velikim imenima kao sto su adidas nayck i jos u nizu ....(piraterije)..!
http://2.bp.blogspot.com/-E76f06AWkXU/Tua24mdzbHI/AAAAAAAAFPM/h8n34O1dB8k/s1600/socialism-illustrated.jpg ;-)
samo prva trecina teksta ima veze sa naslovom...
Sve se bojim da ste popalili, to ste vi u svoje dzepove potrpali...
jesu sila...
haha, e sad možemo reći da kinezi sve kopiraju
Bizarno, kondomi pa evo i euri.
Kinezi, najveci lopovi na svijetu. Sve kopiraju i kradu. Eto vam EU i USA sta ste uradili sa vasom globalizacijom.
Kinezi su beton svaka cast,cak i novcanice EU made in China :P