Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naime, Amer Bukvić na čelu BBI banke, jedine banke u BiH koja posluje u skladu s islamskim principima???? Kakva laz veze nemaju sa islamskim principima
30 milja lik ima platu, radnik u banci 400, sramota vala. Kamata 8%
Je li tacno da je ovaj bankar vlasnik one kafane ispred Sarajke, BBI centra? Ne moze se proci od nje. Kako se to izganja da ti trg javni bude kafana?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koliko je platio da izađe clanak. Cuj kazahstan. isto Borat.
Amere! Aaaaaaa!!!! Aman -zaman!!!!
BBI -Robovlasnička banka ugnjetavanje radne snage i pameti i nikakve veze sa islamom
Razvojna, BBI.Ublehe same.
Bolje bi bilo da je u nadzornom odboru Aman banke u Švicarskoj.
Halal lopov i mater mu biznismen u 90 toj
Plata halal svih 500 KM
Pazi se ti, Bosanac. Ima sudova za pranje para i van BiH. Kad Kazakhstan dopizdi Londonu, mogao bi ti malo odgovarati.
Nije kamata..nego se pas posro!
Kažu nema kamate... imaju zato profitnu maržu. Promijenili naziv da se ne krše islamski propisi, a praksa ista.
@MarlboroGold dokle para dotle i islama
Eh sto su se usrecili...
Kamate ima naravno i kod njih, al istina ne daju ti pare da otvoris kockarnicu, pivaru ili bordel ahahahhah, isto kao i islamska zajednica, 5 vakata, dzuma sve je tu....al korupcija, agitovanje za bandu na vlasti, sluzenje mocnicima prije svega, sve moze...da, ni krmetina ne moze.
@opleti ako se pozoveš da ti je allah zirant hoce li dati kredit
Ko ista ima pojma o pojmu zna da je nemoguce registrovati banku u nasem sistemu a da radi beskamatno.Zamisli stand na pijaci koji dijeli kruske i jabuke dzaba dok drugi pokusavaju prodati, nema racuna i makar bi palijom dobio.dakle, uzimaju kamatu, kod njih se zove profitna marza, ime ne mijenja sustinu.KAMATARI!
Ovo je onaj što je prdio po Maleziji dok smo mi trčali među granatama, baš je neke primitivne i odvratne seljačke face, tipično sda-ovske, on i njegovo halal bankarstvo...
Nemaju ljudi kamatu, zovu je drugačije.
Tako da se sad lakše mogu oprati pare Kazakhstanskih korumpiranih vlastodržaca