Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi lažu, dobro bi bilo za promjenu da neko govori istinu
Ja sam pogledao najmanje 1000 snimaka dronova i jednih i drugih u ukrajini i nisam vidio ni 2 šagheda, samo Geran i Lanset. Kad krenemo o tog laganja da su šahedi tamo a rusija kulima 100 šaheda prije 10 godina :i oni deru po iranu. nidje veze kao i uticaj sankcija, rusija u Evropi jedaina ima privredni rast toliko o uticaju :D
Vjera :-) https://www.youtube.com/shorts/7kOqNx4A5Ss
Tacno tako, sad ce to kad udje u 4 godinu raspad nastupiti pojlace se medjusobno
Nisu nastetili rusiji jer je rusija putin i oligarsi, a zapravo ste proizveli okean sirotinje koja nema nikakav drugi nacin da prezivi osim da otac/sin ode dobrovoljno na ratiste. 10k$ je nagrada za dobrovoljce i 2k$ plata, ko prezivi.
A eu treba vjerovati. Kazu da inflacija opada a cijene i dalje rastu ili stagniraju. Plate ostale iste.
@543 pedokatolice jel ti to isprico fra Ante kad te obilazio?
Upravu je covjek,u tom diktatorskom sistemu,oni sami prave statistiku kakvu žele,a kakvo je realno stanje,niko u svijetu im ne zavidi na njihovom polozaju.
misliš za NATO diktatorski sistem koji već godinama lažu i za sankcije i za bolest putina i za uspjehe akcija ukrajinaca
🤡🤡🤡