Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa su gradjani to osjetili
Kakvi crni milioni Još nikog u zadnjih 20 godina nisam sreo da je dobio jednu marku pomoći. Ako ste i dali to je u džepovima političara i njihovih vezista
imas ljudi koji zive od toga, samo neke donacije,kuca, opremanje, subvencije....
Kud bi mi bez EU dospjeli...???
donde dinero pendejo?
Sadaka nas je odrzala njojzi hvala!
Dol je sto EU izviče nazad preko svojih experata i firmi 95% novca nazad u EU tako da BiH dobije “lažnu pomoć “
Toliko se.mjesecno odvoji na penzije
Merkelove zlatne kasike.Ostvarilo se predskazanje.
Gdje su pareeeee?
Tu se dodik upetljava u bosansko-hercegovacku 'zapadnjacku-karmu' da 'pobere' koliko god moze vise kredita iz iste EU koju kritikuje za isto ono sto sam dodik radi a to je istina da dodik svojim 'neradom za vlastiti narod' izdahnjuje svoje iste srbe 'zapadnjackim kreditima'. Joj jesu zapadnjaci losi za dodika istog covjeka kojeg zapad 'hrani na slamku'. Ako je dodik nacionalista to ne znaci da je dobro ziveti na kreditu od kredita pa sve tomu na troduplom kreditu istog kredita.
Haha cuj velike pare Pa to ne može biti ni Tuzli a da ne govorim o cijeloj Bosni i Hercegovini proizasloj iz rata
to je ništa.
I gdje su te pare?? Ko i kad će sav taj novac vratiti nazad?? Tako se kupuju Robovi 🤮🤮
Eno tih kredita u podizanju osnovice za sve DRZAVNE zaposlenike kantona sarajeva od 16%, a narod? Oguljena politicarska banana -cvrsta, jaka, napregnuta, dugotrajna, beztrajna od svojih politicara svom narodu. Iz ruku politicara u narodna usta, koja perverzija. A banana narocito daje smek politicarskom kulinarstvu.
Ali zato su u isto vrijeme preko kamata uzeli isti keš, a štampanjem Eura tj inflacijom koja direktno utice na KM digli milijarde.
Do naroda je doslo nula centi
Samo se budala kreditima raduje.
I nije pomoc nego dug. Sve ce to nasa djeca otplacivati.