Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezavisna? Kakav neuk.
Naravno da neće CBBiH biti u rukama poratnog zločinca Dodika, a i Čovića, ratnog UZP-ovca. Takođe njih dvojica, pod sankcijama, nemogu biti ni u kakvim državnim timovima za bilo kakve pregovore van Bosne. Prema to me, curik tri koraka nazad.
Dok je SDA bila na vlasti, ova SDP-ovka uredno bila dekanesa Ekonomskog fakulteta. Bujurom nadjite sad glavnu medicinsku sestru ili poslovodju u komunalnom preduzecu da nije iz Trojke.
Naravno sve je uhljebljeno, samo nam još jedan košarkaš fali za načelnika Opštine Novo Sarajevo. Oprez to nam se ozbiljno sprema. Nije da se i Kolđ sprema da jopet zajaši na kabinet i kasu ONS.
Dok je sda mafija bila na vlasti u trezoru centralne banke zivio je Bakir 4 godinice s famelijom😄😄😄
Jedino svjetlo je Denis bravo 👏
Bravooo 👏👏
Ja ovog papka i "bankarsko-ekonomskog strucnjaka" a do sad nije znao ni gdje se CB nalazi😄😄😄
Denise dobro se izreklamiraj, jer nikada vise neces biti vise od mozda delegata, i slati ona pisma
Kakve domace valute? Mi nemamo domacu valutu. Uzeta je njemacka marka koja je bila bila fiksno vezana za marku u Njemackoj, te potom i za euro. Kakvu stabilnost kada je 1 KM uvijek 1.95 eura. O cemu ovi?
1 euro je 1.95 eura***
Pa upravo zbog prilicne stabilnosti eura i mi imamo stabilnost s KM. Ima svoje i prednosti i mane, ali zamisli dati nasim buzdovanima da printaju pare kako hoce, imali bi hiperinflaciju
Ova Selimović svaka tri-četiri dana šalje tekstove i slike svojih sijela na klix..znam da je PR važan, ali brate nisi predsjednica ili premijerka nego guvernerka banke, što je prilično dosadan posao da bi se reklamirao tako često
Kao Benjamina, ne kupa se ni ova
u Bosni ni ćumez nije nezavisan
Svaka posjeta je važna, dragi Denise vi ste jedino svijetlo u BiH 🇧🇦👏
I posjeta toaletu?
Vi ste pravi državnim to pokazujete iz dana u dan. 🇧🇦👏🇧🇦
Samo naprijed, sve pohvale. 🇧🇦🇧🇦
Kako objesise bracu Morice nas snjakabo svi sutaju. Nije prije bilo tako
Odličan posao radite, samo nastavite!