Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko para? :)
jesu probrali,pa šta je onda trebo dobit FIS VITEZ.po britancima nije to to več kad ga nekom metneš a on ti se još mora izviniti
Ako je britanska nagrada onda mora da je nesto bitno, jel tako klix...tako je
Gledajte, ova banka bi odavno propala da je neguraju islamska banka iz saudije i kuwaita. Ovo im je hunanitarni projekt ali i možda nešto više što mi ne znamo. Ova banka je već trebala da se širi u druge zemlje regiona a i u evropi jer to im je bio i cilj.. Širenje islamskog bankarstva u evropi. Međutim taj projekat ne ide baš nešto u tom pravcu.
jel ovo ona halal banka, po serijatu, uzmes 30k a moras vratit 40k?
ja marku ne dam ovdje xp