Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li ove držat' u blokadi? :D
Ukinuti se mora ovo Sarajehvo. Nece Sarajehvod a bude nas centar majku mu! Turcima je Sarajehvo glavni grad, hrvatima je to zapadni Mostar, a Srbima Banja Luka. Nitko nece poreze placati da se razvija turski glavni grad, majklu mu!
SAMO VI MINUSE KUCAJTE TURSKI OLOSU, ALI NITKO VAMA NECE POREZE PLACATI DA SE VI RAZVIJATE I GRADITE SVOJ BALIYA-LAND OD NASIH NOVACA. PARAZITI!!!!
@ †Dath†Edr† ALO BREE.. Si neki Četnički balvan "NLO" -Solunac polečeo do i iz Knina pa kroz Bosnu do Belgrada a'l proslijeđen do Kosova i ponovo u tuđu Tursku kuću i imanje a? No, kad udari puška na pušku krenu “hrabra” ka i uvek bježanija pa sve do C.Goru. Pa kad su i tamo vidjeli samo četo-CCCCbalvana, s'Lovčena si dolečeo u Hercegovinu kod Vučurevića jbte... Koje tvoje Hrišćanstvo balvane. ? Tebe tako garavog kako vidiš, niko ne želi ni blizu, i za takve sviju sad zabole ka za lanjski snijeg u Kninu. Pa šta češ jadu kad te još i Vučurević potjera u oluji, a još nisi mazno ni jedan Turski traktor jbte... Garant ti niko u životu od prađeda do danas ka ni ti, nije pošteno ni ručak zaradio.
A sto nisu posjetili parlament BiH? Kazu da imaju divne kobasice i jako puno alkohola u restoranu.
E ovdje treba da protestvujemo ... ovo su nasi pravi neprijatelji
Kamatari su stigli... malo im
Sarajevo malim slovom???