Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva republika srpska, raspast ce se za koju godinu. Sve im se svelo na banja luku, dodika i cvijanovicku a i njih vrijeme pojede.
"Dajte čovjeku pištolj i on može opljačkati banku, ali dajte čovjeku banku i on može opljačkati svijet."
@Mrakaroot
Sto se ovaj genocidet spominje kao da je drzava a samo popišani entitet što samo genocidasi slave
pa vi ste gore budale od njih, sto im dajete
Pa gdje nadjoste ovaj digitron? Ja mislio neka vijest iz '74.godine.
Naplatit će oni to preko zapljene imovine i bit će RS u vlasništvu banaka, a Dodik i SNSD će samo aminovati ono što banke traže da ne bi završili u ćuzi.
"planirali" kako stoji u naslovu i "plasirali" kako stoji u tekstu je ogromna razlika i to u iznosu od 1,3 mlrd. maraka koje je neko "htio da da" ili "dao".
Al eto vam! Banke iz Fbih ce stavit na infuzije firme iz RS koje su sve pod dodikog. Crknimo glupi smo svi i ne treba nam bolje
I kad ne mognu više vraćati rate, kupit ih za 1 KM.
Ima li gnusnijeg ubistva od ubijanja kupovne moci svom narodu kroz banke, kredite, inflaciju ..? https://goldsilver.com/hidden-secrets
Jednoga dana aBd :"Gospodine "neki novi dodiku", "da izvolite" odgovara neki novi dodik: "koliko košta RS"? Izvolite novac, doviđenja i prijatno.
u naslovu planirale a u tekstu plasirale....sta reci osim svaka cast
Nigdje k'o u Bosni,nema bolje države
U šestoj brzini svakodnevno jurimo u sve veći minus.
Kaže meni jedna stara nena šta ću ja kad ti umreš