Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adoboli, trebo si uzeti Sorosa za advokata.za manje od jednog minuta bi te oslobodili :D
kazna od 30 miliona za 1400 pronevjerenih.... sta ti je rec pravda - kad si lopov u kravati i pronevjeris milijarde onda si cijenjen gospodin.... a da su ljudi uletjeli u banku i pokrali ovih 30 miliona docekala bi ih rafalna paljba...
Mladi i ambiciozni, dobro zapamtite ovu rečenicu: \"Adoboli, porijeklom iz Gane i sin diplomate, rekao je pred porotom da su njegovi šefovi znali za njegove postupke i ohrabrivali ga da rizikuje.\" U prevodu, kad radite nešto riskantno, uvijek i bez iznimke prvo obezbjedite papir sa potpisom vaših šefova.