{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Balkan Investment Banci certifikat o priznavanju sistema kvaliteta

F
13.7.2011. u 14:14
0
0
Balkan Investment Banci certifikat o priznavanju sistema kvaliteta
0
Balkan Investment Banci certifikat o priznavanju sistema kvaliteta
Nakon godinu dana pripreme za standardizaciju, Balkan Investment Banci AD Banja Luka dodijeljen je certifikat o priznavanju sistema kvaliteta za razvoj i pružanje bankarskih usluga usaglašen sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008.
Certifikaciju je izvršila Bureau Veritas, vodeća međunarodna organizacija na području certifikacije sa sjedištem u Parizu.

“Dobijanje certifikata za Upravljanje sistemom kvaliteta i razvoja za nas predstavlja, ne samo formalnost da ispunjavamo visoke ISO standarde već je sistematsko upravljanje kvalitetom i razvojem, uz stalno usavršavanje i nadgradnju poslovanja bilo naša realnost, i pravac kojim smo se dinamičnim širenjem Banke i kretali. Certifikat ISO 9001:2008 je samo dodatna potvrda da smo na pravom putu”, izjavio je Edvinas Navickas, direktor Balkan Investment Bank AD.

Primjenom najviših standarda kvaliteta poslovanja po standardu ISO 9001:2008, Balkan Investment Bank AD će nastojati da njeni klijenti jasno osjete koliko se njihovo mišljenje poštuje i uvažava i da je za uspješno poslovanje i zadovoljenje zahtjeva i potreba veoma bitna partnerska saradnja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: