Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV GLUUUPPPP CLANAK!!! Europa ima 500.000.000 stanovnika, a Azija preko 3 milijrade, sto znaci da je 6 puta veca. Azija je bogatija "ukupno", ali po glavi stanovnika je i dalje BIJEDA.
@enter2 Izvini, ali ocito nisi upucen u ekonomiju. Glavni indikator je BDP po glavi stanovnika, a ne ukupni. ZASTO? Svicarska ima nominalni BDP od 688 milijardi $, a Indija 2300 milijardi $. Svicarska spada u 3 najbogatije zemlje svijeta, Indija u najgore i najzaostalije. Razumijes razliku?
ALI OVA JE DOBRA JAPAN SE NERACUNA IAKO JAPAN IMA SAM KO PLLA AZIJE!!
Sad znam zasto su Misimovic i Salihovic otiski u Gazuo Heihne ... il vec kako se zovu xD
Nastavi li europa ovako nestat ce im i ovo sto danas imaju
Podignimo i Agrokomerc iz pepela! Zamolila bih sve ljude dobre volje da podijele ovu stranicu i bar na taj način doprinesu buđenju svijesti građana da je sve moguće kad se složni ljudi udruže. To su nam najbolje pokazali složni radnici dite koji su uvidjeli da je to jedini način za uspjeh i da jedino sami sebi mogu pomoći. Ako i vi dijelite ovu ideju i mislite da je moguće Agrokomerc dići iz pepela (oživiti krajiškog diva) PODIJELITE OVU STRANICU - neka proradi Bosanski inat! https://www.facebook.com/DignimoAgrokomerc
Bogatija zato sto nam prodaju svoje bizuterije it'd... zaradili preko djece koja rade non stop. bem ti takve milionere
Najeb*bali smo od kosooki!
I ne bila...
Malo selo Zabit u Somaliji po prvi put bogatije od Bosne i Hercegovine
Zapikajmo svaki svog KIneza, pa za njima u majčicu Kinu. Za 15-20 godina najveću ekonomsku i vojnu silu na svijetu, a vjerojatno i političku. I počite učiti najrasprostranjeniji jezik na svijetu. Zdravo se kaže nihao.
...cini mi se da i nasa draga BiH se zasebno racuna kao i japan jer da je u sklopu Europe onda bi Europa bila sigurno prva...ali u cemu bog sami zna hahaha
Ginisovim rekordima
Na Bliskom istoku su napravljene neke tako zvane teroristicke grupe da bi se unistila njihova bogastva i unazadile zemlje ,,gospodicna evropska unija napravljena je da bi unistila evropske prizvode i nametnuo se jedan svjetski proizvod,,mislim evropa se nisti kulturnijim putem ne ratovanjem,,,stara istorija u malo novijem izdanju,,,jebiga kako sam upoznat vecina Azijski zemalja je prosle godine uvela zakon poslovanja razmjena resursima,,pa kud ces bolje za drzavu i kontinent
pa kad sama kina ima stanovnika ko dvije europe.. Plus u europi ima dosta banana državica, tipa ovih balkanskih i zemalja istoĆne europe..
kako je Kina bogata drzava..! https://www.youtube.com/watch?v=qVrRWstzvq0
Jedu cuke pogledajte gore.
A gladne djece koliko hoćeš